Najnovije vesti

(FOTO) IGOR SRBIN OSTAVIO SABLASNU PORUKU NA OGLEDALU: Ubiću vas! Italijanska policija u šoku!
Foto: Facebook Printscreen

Serijski ubica iz Subotice preti

(FOTO) IGOR SRBIN OSTAVIO SABLASNU PORUKU NA OGLEDALU: Ubiću vas! Italijanska policija u šoku!

Crna Hronika

Italijanska policija je na napuštenoj farmi, u zoni koju već tri nedelje češlja u potrazi za Igorom Vaclavićem, pronašla preteću poruku: "Ubiću vas!"

gledalo je odmah poslato na analizu jer policija sumnja da je reč o poruci koju je ostavio serijski ubica iz Subotice Norbert Feher, poznat i kao Igor Srbin odnosno Igor Vaclavić.

Osnov njihove sumnje jeste činjenica da poruka ima puno pravopisnih grešaka, a to bi moglo da znači da ju je napisao stranac poput Igora, kom italijanski nije maternji jezik. Ali to nije sve, napuštena farma s pretnjom smrću na ogledalu nalazi se u području u kojem se Subotičanin krije.

- Pre nekoliko dana u to područje je ušlo mnogo policajaca i predstavnika zakona i dosta dugo su se zadržali, pretražujući sve do temelja - prisetio se jedan poljoprivrednik iz tog područja.

"U kući na napuštenoj farmi bila je sofa, regal, mali sto i okruglo ogledalo sa natpisom: "Ubiću vas!!!", sa istaknuta tri znaka uzvika.

Foto: Facebook printscreen
Foto: Facebook printscreen

- Sve što smo pronašli unutra smo poslali na forenzičku analizu - rekao je jedan od istražitelja.

Igora Srbina italijanski policajci traže zbog ubistva Davida Fabrija (52), vlasnika bara u Bolonji, kog je usmrtio tokom pljačke 1. aprila, kao i čuvara šume Valerija Verija kog je ubio sedam dana kasnije, kada je policijska potera za njim već počela. Feher se već 17 dana krije u istoj šumi, a nervoza i frustracija italijanske policije samo raste, ali naravno oni ne odustaju u svojoj poteri, pišu italijanski mediji, i navode da bi begunac optužen za ubistva uskoro mogao da bude uhvaćen.

(EPK/Il Resto del Carlino)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...