TEŠKA NESREĆA NA PUTU BARELIĆ-VRANJE: Stradao pešak (67), vozač golfa uhvaćen u bekstvu
Foto: Marina Lopicic

Određen pritvor do 30 dana

TEŠKA NESREĆA NA PUTU BARELIĆ-VRANJE: Stradao pešak (67), vozač golfa uhvaćen u bekstvu

Crna Hronika -

VRANJE - U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u ponedeljak 1. maja oko 22 časa na putu Barelić – Vranje u selu Barbarušince nastradao je muškarac (67), saopštila je PU Vranje.

Do nesreće je došlo kada je vozač (34) “golfa” vranjskih registarskih oznaka oborio pešaka, a zatim napustio mesto nesreće, saopštila je PU Vranje Prema navodima policije oboreni pešak koji je u nesreći zadobio povrede opasne po život u transportu do ZC Vranje je preminuo.

Vozač “golfa” je pronađen i policija je po ovlašćenju zamenika VJT u Vranju donela rešenje o njegovom zadržavanju do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dva krivična dela, teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom licu u saobraćajnoj nezgodi.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju, osumnjičenom je odredio pritvor do mesec dana.Na području Policijske uprave u Vranju, od 28 aprila do 02. maja ove godine, registrovane su četiri saobraćajne nezgode, u kojima je jedna osoba izgubila život, jedna zadobila teške i jedna lake telesne povrede. Dva lica su zadržana zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola. Registrovane su četiri prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru – dva vršenje nasilje nad drugim i po jedan učestvovanje u tuči i propuštanje obaveštenja o narušavanju javnog reda i miru u ugostiteljskim objektima.

(T. Stamenković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track