UBISTVO U KALUĐERICI: Vitlao pištoljem i pogodio brata (16)
Foto: Privatna Arhiva

Viši sud

UBISTVO U KALUĐERICI: Vitlao pištoljem i pogodio brata (16)

Crna Hronika -

Marko je izašao iz školskog dvorišta, a Miloš je mlatio pištoljem i on je opalio. Nedugo potom začulo se: „Marko je pogođen!“, rekao je svedok

BEOGRAD - Na suđenju Milošu Jakovljeviću (21), optuženom da je u Kaluđerici 21. aprila 2014. iz pištolja ubio rođenog brata Marka (16), juče su u Višem sudu iskaz dala dva svedoka.Svedok Marko Milutinović, inače drug braće Jakovljević, koji je bio prisutan kad se dogodilo ubistvo, ispričao je juče da ne zna odakle Milošu pištolj.

- Marko je izašao iz školskog dvorišta, a Miloš je mlatio pištoljem i on je opalio. Nedugo potom začulo se: „Marko je pogođen!“ - rekao je svedok i dodao da se seća da je nakon toga Petar Jakovljević, inače brat od strica optuženog Miloša i ubijenog Marka, savetovao da svi kažu da je neko pucao iz kola.Međutim, Petar Jakovljević, koji je juče svedočio pred sudom, rekao je da se uglavnom ničega ne seća i da je sve vreme sedeo i pio pivo, pa ga je sudija u jednom momentu pitao da li ima amneziju, na šta je on odrično odgovorio. Miloš Jakovljević optužen je za teško ubistvo, a u odbrani koju je ranije izneo rekao je da „nije hteo da usmrti svog brata i da se sve slučajno dogodilo“.M. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track