UBILA SE PRED OCEM I BRATOM: Kristina Aleksandrić (15) sahranjena u venčanici
Foto: Rajko Rajković

Ispraćaj stradale tinejdžerke iz Negotina

UBILA SE PRED OCEM I BRATOM: Kristina Aleksandrić (15) sahranjena u venčanici

Crna Hronika -

Drugarice iz škole i internata sa kojima je Kristina boravila u Vukovu ne veruju da je povod samoubistva nesrećna ljubav

NEGOTIN - Kristina Aleksandrić (15) iz sela Malajnica od Negotina, koja se ubila očevim pištoljem, sahranjena je juče na lokalnom groblju u prisustvu nekoliko stotina ljudi.Kristina je u kovčegu ležala u beloj venčanici sa velom i dva cveta pored slepoočnica, koji su prikrivali rane od metka koji je Kristina ispalila sebi u glavu.

Kraj odra, zanemeo i skrhan bolom, stajao je otac stradale Kristine Zorislav Đorđević (44), vlasnik pištolja, koji je uhapšen posle nesreće.

- Zorislavu ne treba veća kazna od smrti ćerke koju je obožavao, posle nesreće je pokušao da se ubije - kaže devojčicin deda.

Neverica... Kristinine drugarice
Neverica... Kristinine drugarice

Drugarice iz škole i internata sa kojima je Kristina boravila u Vukovu ne veruju da je povod samoubistva nesrećna ljubav.

- Znamo za Kristininu vezu sa dečkom iz škole, danas nije došao, teško mu je što su se posvađali, ali to nije bila ljubav, već dečja simpatija i nikako ne može da bude povod Kristininog samoubistva - kažu drugarice iz odeljenja.Majka Lidija zavrištala je i bacila se na kovčeg ljubeći i milujući ćerku.

Nad rakom majka Lidija je još jednom zaridala: „Gde te, ćerko moja, otpraćamo, zašto nas ostavljaš i kako da živimo bez tebe.“

Uz zvuke truba beli kovčeg nesuđene neveste položen je u večnu kuću.R. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track