PRODAVALI HEROIN: Policajci dileri droge osuđeni na 15 godina zatvora
Foto: S.S.

Presuda

PRODAVALI HEROIN: Policajci dileri droge osuđeni na 15 godina zatvora

Crna Hronika -

VALJEVO - Dejan Subotić i Milan Ćulafić, bivši policijski inspektori iz Valjeva, osuđeni su na ukupno 15 godina zatvora zbog primanja mita i prodaje opojnih droga.

Subotiću je izrečena jedinstvena zatvorska kazna u trajanju od osam godina, a Ćulafiću sedam godina zatvora. Sud je utvrdio da su oni narko-dileru Goranu Đokiću iz Valjeva prodali kilogram heroina, koji je policija zaplenila od jednog muškarca iz Kragujevca.

- Oni su za tu drogu dobili 12.000 evra. Zbog preprodaje opojnih droga Subotiću i Ćulafiću je izrečena minimalna zatvorska kazna u trajanju od po pet godina. Minimalna kazna im je izrečena i za primanje mita. Subotić je dobio tri godine i šest meseci zatvora, a Ćulafić tri godine.Inspektori će, takođe, morati da solidarno isplate 12.000 evra, jer se radi o novcu stečenom na protivpravni način, kao i preko 300.000 dinara sudskih troškova.Subotić je bio šef odseka za suzbijanje opšteg kriminaliteta u Odeljenju kriminalističke policije u Valjevu od 2009. do 2013. godine, dok je Ćulafić radio kao kriminalistički inspektor.S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track