PORODIČNA TRAGEDIJA U ZAJEČARU: Presudio sebi zbog majke i žene
Foto: R. R.

Užas

PORODIČNA TRAGEDIJA U ZAJEČARU: Presudio sebi zbog majke i žene

Crna Hronika -

Ljubiša Nedeljković (62) pucao sebi u glavu jer mu se majka ubila, a žena mu je na samrti

ZAJEČAR - Ljubiša Nedeljković (62), konobar iz Zaječara, juče oko podneva pucao je sebi u glavu ispred bolnice u ovom gradu.

Nedugo posle toga preminuo je u Opštoj bolnici na odeljenju hirurgije u tom gradu.

Nedeljković je u oproštajnom pismu naveo da je odlučio da se ubije zbog bolesti i bede: njegova majka je nedavno izvršila samoubistvo, a supruga mu je teško bolesna. Oproštajno pismo Tragedija se dogodila ispred zaječarskog zdravstvenog centra, kod Odeljenja produžene nege, gde je bio u poseti. Nesrećni čovek je naočigled brojnih prolaznika potegao pištolj i pucao sebi u glavu. Ljubiša je zadobio prostrelnu ranu opasnu po život. Lekari su ga odmah zbrinuli, ali njihove prognoze da mu spasu život nisu nimalo optimistične jer je mozak oštećen.

- Ranjeni čovek ima tešku povredu glave opasnu po život. Čini se sve na reanimaciji, ali njegovo stanje je krajnje kritično - rekli su u zaječarskom zdravstvenom centru. Na očajnički korak Zaječarac se odlučio zbog bolesti u porodici i bede, što je i naveo u oproštajnom pismu. Pismo je namenjeno njegovoj sestri i u njemu on objašnjava da mu je veoma teško zbog svega što mu se dešava, da mu je žao i izvinjava se što joj je bio na teretu. Nije izdržao - Nedeljkovićeva majka je nedavno izvršila samoubistvo, što mu je teško palo. A da sve bude još gore, ubrzo potom obolela je i njegova nevenčana supruga, koja je smeštena na Odeljenje produžene nege s prognozama da neće preživeti. Vrhunac porodične tragedije je to što je Nedeljković podigao ruku na sebe. R. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track