BRUTALNO PREBIJEN NA ULICI: Miloš Drakulić (24) nađen sa razbijenom glavom
Foto: Foto: Privatna arhiva

MISTERIJA

BRUTALNO PREBIJEN NA ULICI: Miloš Drakulić (24) nađen sa razbijenom glavom

Crna Hronika -

Miloš je sve vreme bio dezorijentisan i žalio se na bolove u glavi. Na insistiranje mog oca, lekari su Milošu uradili skener glave i ustanovljeno je da ima hematom, kaže brat Stefan

VALJEVO - Moj brat Miloš brutalno je pretučen 26. maja u prolazu između Pop Lukine ulice i Desankinog trga u Valjevu. Ne znam ko ga je tukao i zašto, ali on je ozbiljno povređen, pa je transportovan u Beograd, gde mu je operisana glava.

Ovo tvrdi Stefan Drakulić, rođeni brat Miloša (24) iz Valjeva, koji je u noći između petka i subote nađen bez svesti na ulici.

- Miloš je sve vreme bio dezorijentisan i žalio se na bolove u glavi. Na insistiranje mog oca, lekari su Milošu uradili skener glave i ustanovljeno je da ima hematom - priča Stefan.

- Miloš je tog dana oko 18 sati izašao iz kuće da se vidi sa drugom i drugaricom. Zatim su otišli na žurku. Tu su se zadržali neko vreme, a onda je drugarica otišla kući, a Miloš je sa drugom otišao u obližnje školsko dvorište, gde su pili pivo. Zatim su se moj brat i drug razišli - prepričava Stefan ono što su mu ispričali Miloševi prijatelj i dodaje:

- Miloš je svestan. Prepoznao me je, ali veoma usporeno priča i još je dezorijentisan.

M. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track