Najnovije vesti

NEVIĐENE MERE BEZBEDNOSTI U CENTRU BEOGRADA: Opsada zgrade suda zbog Crnogoraca!
Foto: Vladimir Milovanović

SASLUŠANJE

NEVIĐENE MERE BEZBEDNOSTI U CENTRU BEOGRADA: Opsada zgrade suda zbog Crnogoraca!

Crna Hronika

BEOGRAD - Desetorica pripadnika kriminalnog klana iz Crne Gore dovedena su juče na saslušanje u Više tužilaštvo u centru Beograda pod neviđenim merama obezbeđenja!


Podsetimo, u filmskom hapšenju koje se u četvrtak dogodilo u restoranu „Durmitor“ uhapšeni su Miloš Nilović, Aleksandar Jovanović, Milan Petrović, Ilija Zec, Mališa Vučić, Nemanja Božilović, Mitar Muratović, Marko Perović, Nemanja Nestorović i Zvonimir Kostić.

- Njih desetorica su u Viši sud u Katanićevoj ulici dovezeni različitim vozilima, a u pratnji su se našli i džipovi Žandarmerije, koja je ostala da dežura dok su mladići satima saslušavani. U ulici je bukvalno vladalo opsadno stanje - otkriva izvor Kurira.


Policija i tužilaštvo prikupljaju dokaze kako bi se utvrdilo da li su uhapšeni učestvovali u likvidacijama u Srbiji i Crnoj Gori.

- Prilikom hapšenja kod njih su pronađena dva pištolja, za koje se proverava da li su korišćeni u krivičnim delima - kaže izvor.

 

 

Preuzeo odgovornost

MURATOVIĆ: PIŠTOLJI SU MOJI


Mitar Muratović, jedan od uhapšenih, rekao je juče na saslušanju u Višem tužilaštvu da su pronađena dva njegova pištolja.


Ostala devetorica uhapšenih za koje se sumnja da pripadaju crnogorskoj kriminalnoj grupi negirala su bilo kakvu krivicu i rekla da su s drugaricama bili na ručku.

 

Kurir / J. S.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...