NASILJE: Turci prebili Srbina na rampi u Vrčinu
Foto: Kurir

JOŠ JEDAN INCIDENT NA AUTO - PUTU KOD BEOGRADA

NASILJE: Turci prebili Srbina na rampi u Vrčinu

Crna Hronika -

Kad je stao na rampi kako bi elektronski platio putarinu, oni su izleteli, otvorili mu vrata automobila i počeli da ga tuku. Dok su dežurni policajci dotrčali, oni su ga već izudarali

BEOGRAD - Dvojica turskih državljana pretukla su Nedeljka Bukvića (68) zbog nesporazuma u saobraćaju na naplatnoj rampi Vrčin, i to na istom mestu gde su pre nekoliko dana napadnuti atletičarka Tatjana Jelača Mirković i njen suprug.

Incident se dogodio u ponedeljak oko sedam časova, dok se Bukvić kretao auto-putem u smeru ka Nišu.

- Mog oca su napali i povredili Turci koji su se nalazili u automobilu sa austrijskim oznakama. Oni tvrde da su to učinili jer ih je on nešto ranije na putu „isekao“, a on kaže da se to nije dogodilo. On je stariji čovek, sve i da je to uradio, nije razlog da ga tako napadnu - priča Jelena Čelar.

Kako navodi, njen otac je Turke sreo pre rampe, kad im je ablendovao, pa ih obišao.

- Kad je stao na rampi kako bi elektronski platio putarinu, oni su izleteli, otvorili mu vrata automobila i počeli da ga tuku. Dok su dežurni policajci dotrčali, oni su ga već izudarali. Pukla mu je arkada, koja je zašivena u Urgentnom centru - kaže očajna ćerka.

O događaju je obavešteno nadležno tužilaštvo, koje je, uz saglasnost svih učesnika u incidentu, primenom oportuniteta obavezalo nasilnike da Bukviću uplate određenu svotu novca kako ne bi bili krivično gonjeni.

Podsetimo, na rampi Vrčin došlo je do incidenta u kojem su, takođe posle svađe u saobraćaju, učestvovali atletičarka Tatjana Jelača Mirković i njen suprug. Na njihov automobil su nasrnuli atletičar Marko Jevremović i njegov otac, koji su juče dali izjave u policiji.

Kurir / J. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja