OD NJEGOVIH ZVERSTAVA STREPELA JE CELA MAĐARSKA: Ovo je Srbin koji je godinama masovno klao i spaljivao ljude!
Foto: Nebojša Mandić, Policija, Profimedia

MONSTRUM BEZ PREMCA

OD NJEGOVIH ZVERSTAVA STREPELA JE CELA MAĐARSKA: Ovo je Srbin koji je godinama masovno klao i spaljivao ljude!

Crna Hronika -

U grobnici na severnom delu ostrva Ada Čepel pronađeno je više tela. Forenzičari su utvrdili da su ubijeni nakon likvidacije spaljeni. Bajićevi saučesnici na saslušanju su kazali da su se on i Zolt sadistički iživljavali nad žrtvama, dok su oni „samo pljačka

Dragan Bajić (1973) iz Bačkog Gradišta na granici je između serijskog i masovnog ubice. Vremensku razliku između zločina i pljački koje je sa svojom bandom počinio na području dunavskog ostrva Ada Čepel, blizu Budimpešte, nemoguće je precizno utvrditi. Bajić je, najčešće u tandemu sa Janošem Zoltom, prvo pljačkao, potom zverski mučio i na kraju ubijao ljude. Za njihove zločine mađarska policija saznala je 11. avgusta 2011, kada im je Rumun Matijaš M., koga su Bajić i Zolt upoznali u nekoj od čepelskih kafana, opisao pakao koji je preživeo.

foto: Nebojša Mandić, Policija, Profimedia

Naime, posle nekoliko tura pića Bajić i Zolt pozvali su ga da uz roštilj i vino druženje nastave u Čepelskoj šumi. Ubrzo Matijaš biva opljačkan i potom vezanih ruku do vrata zakopan u zemlju. Nekako se izvukao i policajcima kazao da u bandi glavnu reč vodi čovek poreklom iz Bačke, a da je to, kao odličan sluhista, utvrdio po govoru.

ŠOKIRANI MAÐARI

Policija je detaljno pretražila Čepelsku šumu. U grobnici na severnom delu ostrva pronađeno je više tela. Forenzičari su utvrdili da se tu nalaze posmrtni ostaci petoro osoba, čija su tela nakon likvidacije spaljena i zakopana. Bajićevi saučesnici na saslušanju su kazali da su se on i Zolt sadistički iživljavali nad žrtvama, dok su oni „samo pljačkali“.

Zolt i Bajić su masakrirali porodicu koja je kampovala na ostrvu. Ubijeni su Imre T. (48), njegova supruga Magdolda (53), njihov sin Šabat (30), ćerka Kristina (40) i Kristinin verenik Viktor H. Prvo su Imrea pretukli u njegovom šatoru, a potom ga zaklali. Kristinu i Viktora su zadavili na spavanju, a potom na identičan način ubili Šabata... CEO TEKST PROČITAJTE NA PORTALU NEWSWEEK.RS

POGLEDEAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO : SAD zabrinute zbog ruskog centra u Nišu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track