SLOMIO ŽENI NOS PRED NJENIM DETETOM: Nastavniku koji je napao komšinicu preti suspenzija u školi
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

brutalno nasilje

SLOMIO ŽENI NOS PRED NJENIM DETETOM: Nastavniku koji je napao komšinicu preti suspenzija u školi

Crna Hronika -

Protiv Milorada Šćekića (64), nastavnika srpskog jezika u Osnovnoj školi "Sveti Sava" u Mladenovcu, podneta je krivična prijava za nasilničko ponašanje jer je davio prvu komšinicu i polomio joj nos! Preti mu suspenzija ukoliko se pokrene istraga protiv njega.

- Milorad Šćekić biće suspendovan sa posla, ukoliko nas policija obavesti da je protiv njega podneta krivična prijava zbog sumnje da je davio komšinicu Mirjanu Đ. (42) - izjavio je Milisav Tomčić, direktor škole.

foto: Kurir, Privatna Arhiva

Direktor Tomčić kaže da će postupiti u zakonskim okvirima. Inače, Šćekiću je ostalo još pola godine do penzionisanja.

Policija je po službenoj dužnosti podnela krivičnu prijavu protiv Šćekića za nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda.

Prema izjavi Mirjane Đ, Šćekić ju je napao preksinoć oko 20.00 sati, na stepeništu zgrade u ulici Nikole Tesle 77, jer mu je smetalo što hrani kuče ispred zgrade. Ona je hospitalizovana u beogradskom Urgentnom centru, gde su joj konstatovane teške povrede nosa i vrata, rasekotine po čelu i povrede kolena.

Mirjana Đ. je rekla da je napadnuta dok je za ruku vodila svog maloletnog sina, starog sedam godina, koji je doživeo težak šok.

(Kurir.rs/ Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track