MISTERIOZNA SMRT SRPKINJE: Profesorka pobegla sa učenikom u Nemačku, pa stradala pod sumnjivim okolnostima?!
Foto: Facebook, Foto: Printskrin/Facebook

MISTERIOZNA SMRT SRPKINJE: Profesorka pobegla sa učenikom u Nemačku, pa stradala pod sumnjivim okolnostima?!

Crna Hronika -

Profesorka Natalija Ćirić preminula je u nemačkom gradu Majnc, a njena majka tvrdi da su u pitanju sumnjive okolnosti.

Naime, Natalija je radila kao profesorka u Zemunu, a onda je započela vezu sa svojim učenikom, sa kojim je otišla u Nemačku.

"On se zove Miloš, a na moje insistiranje da se u takvu vezu ne upušta ona me nije poslušala. Nije se ni borila za moj blagoslov, već se distancirala od svih nas, napustila posao u školi, učila nemački jezik i otišla 17. aprila ove godine u Majnc. Policija nam je saopštila 12. juna da je naša ćerka preminula u Klinici u Majncu nekoliko dana ranije. Oni su naveli da je skočila sa trećeg sprata iz apartmana u kojem je živela sa dotičnim, a koji je u momentu njenog skoka bio prisutan", navodi njena majka.

Prema njenim rečima, dan kasnije saznala da je Miloš bio suprug, odnosno da su se avgusta prošle godine venčali u Beogradu.

"Na svu moju nesreću ja do njega ne mogu da dodjem, niti da dobijem dozvolu da moje dete sahranim u Srbiji u porodičnoj grobnici. Šta se tog kobnog dana, verbalno, dogodilo između njih dvoje, to za sada zna samo Miloš koji je ceo događaj hteo da zataška da mi ne bismo saznali da nam je dete izgubilo život, ali nam je po službenoj dužnosti javio Konzul Branko Radovanović iz Frankfurta", kaže majka nesrećne devojke.

Kako navodi, njena ćerka nije bila suicidna i apeluje na istragu o smrti njene ćerke.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Kako bez kvalifikacija SNS kadar dobija direktorsku funkciju?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track