OGLASILA SE PORODICA NAVIJAČA STRADALOG U SIRIJI: Saša je poginuo pod drugim prezimenom
Foto: Privatna Arhiva

POGIBIJA SRPSKOG DOBROVOLJCA

OGLASILA SE PORODICA NAVIJAČA STRADALOG U SIRIJI: Saša je poginuo pod drugim prezimenom

Crna Hronika -

On je poginuo na ratištu u Siriji kada je kao dobrovoljac ruskih snaga u borbi protiv terorista Islamske države nagazio na minu

NOVI SAD - Porodica Dimitrija Saše Karana (25), srpskog dobrovoljca, još uvek nema zvaničnu informaciju kako je nastradao u Siriji, i nema podatke kada će telo biti dopremljeno u Srbiju, saznaje Kurir.

Saša je u Rusiju pre tri godine kao dobrovoljac otišao iz Republike Srpske, gde je i rođen.

- Porodica još uvek nema zvaničnu potvrdu o tragediji iako se već sve zna, pa ne mogu da planiraju dan sahrane. Kako sam čuo, on je iz Republike Srpske otišao kao dobrovoljac, tako da porodica mora i tamo neke papire da sredi. Inače, mediji su objavili da se preziva Karan, ali to je udato prezime njegove majke.

Ona je pre nekoliko godina ponovo uzela devojačko Jojić, pa je i on je promenio prezime, tako da je Saša pod tim prezimenom i stradao - kaže poznanik. Prema njegovim rečima, Saša je nastradao pre 11 dana.

Podsetimo, Saša se u vreme rata s porodicom iz Republike Srpske doselio u Novi Sad, a poginuo je na ratištu u Siriji kada je kao dobrovoljac ruskih snaga u borbi protiv terorista Islamske države nagazio na minu.

Kurir / E. K.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kakva su pravila ponašanja na Vučićevoj inaguraciji i ko sve neće doći ?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track