Najnovije vesti

NJIH TRAŽI SRPSKA POLICIJA: Ovo su supružnici osumnjičeni za ubistvo Anela Papića iz Sjenice
Foto: Printskrin/Facebook

LJUBAVNIKU POSLATA PORUKA, A ONDA JE NAĐEN MRTAV

NJIH TRAŽI SRPSKA POLICIJA: Ovo su supružnici osumnjičeni za ubistvo Anela Papića iz Sjenice

Crna Hronika

Novopazarska policija raspisala je međunarodne poternice za Senadom i Muberom Muhović iz Sjenice zbog sumnje da su ubili ili su umešani u ubistvo Anela Papića (32), čije je telo pronađeno u subotu u selu Ponorac.

 

Iako istraga o svirepom ubistvu Papića još traje, navodno svi dosadašnji dokazi i saslušanja ukazuju na to da su supružnici Muhović glavni osumnjičeni.

 

- Nakon dolaska iz Nemačke, Senad je u Muberinom telefonu pronašao njenu prepisku s Anelom, sa kojim je imala aferu. Sa njenog broja Anelu su poslate poruke da se u petak ujutru nađu na mestu na kojem su se ranije sastajali, a još nije jasno da li je poruke poslala Mubera ili Senad - priča izvor iz istrage.

 

foto: Printskrin/Facebook

 

Anel je poziv prihvatio i u dogovoreno vreme došao na sastanak, gde ga je, kako se pretpostavlja, sačekao Senad i napao kamenom. Udario ga je nekoliko puta u glavu i tukao, zbog čega je ovaj izgubio svest.

 

- Nije poznato da li je i Mubera tada bila sa njim, niti da li je Senad imao nameru da usmrti ili samo pretuče Anela - priča naš izvor.

 

Kada je primetio da Anel ne daje znake života, Senad je pokušao da prikrije zločin tako što je pokušao da spali telo, ali u tome nije uspeo, pa ga je na kraju prekrio granjem i žbunjem i pobegao. Ubrzo se spakovao, seo u automobil i sa Muberom i dvoje dece krenuo put Nemačke.

 

Iz Srbije su izašli na graničnom prelazu Horgoš u petak.

 

Sjenicom se ispredaju priče i da je Senad imao pomagače i da je tako savladao Anela, a da su oni učestvovali i u Anelovom mučenju.

 


OBRT U TEŠKOM UBISTVU KOD SJENICE: Namamila švalera da ga muž ubije?

 

(Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen Facebook)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: AMG platio porez, evo i dokaza!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...