ĆERKA (15) IZBODENE ANE IZNELA STRAVIČNE DETALJE: Tata se odjednom pojavio na pijaci i izvadio nož...
Foto: /

T. N. doživela traume

ĆERKA (15) IZBODENE ANE IZNELA STRAVIČNE DETALJE: Tata se odjednom pojavio na pijaci i izvadio nož...

Crna Hronika -

Odjednom se pojavio na pijaci i posle svađe nas napao nožem, priča devojčica o napadu oca

BELA CRKVA - Siniša N. (47) iz Kovina, koji je u Beloj Crkvi posekao nožem bivšu suprugu Anu N. (38) i ćerku T. N. (15), uhapšen je i zadržan u pritvoru.

Podsetimo, Siniša je u utorak na pijaci nasrnuo na bivšu ženu i ćerku. Ana i njena ćerka ranije su bile smeštene u Prihvatnom centru za žene i decu žrtve nasilja u Beloj Crkvi.

- Napad je počeo na ulici, a okončao se u trafici koja se nalazi u blizini. Siniša je pojurio suprugu i ćerku držeći nož u ruci. Na snimku napada jasno se vidi kako pokušava da povredi nesrećnu Anu. Pretpostavlja se da je u tom guranju posekao ćerku, a ženu ubo u ruku i leđa - objašnjava naš izvor.

U incident se umešao radnik trafike, koji je istrčao.

- Očevici su odmah obavestili Hitnu pomoć, koja je sanirala povrede i prebacila ih u vršačku bolnicu. Devojčica i njena majka su tamo operisane - dodaje sagovornik Kurira.

Kurir je juče stupio u kontakt s T. N., koja se nalazi na bolničkom lečenju u Vršcu.

- Mama i ja smo dobro, obe smo operisane - rekla nam je tinejdžerka. Ona je navela da se uplašila kad je otac nasrnuo na njih.

- Moji roditelji su razvedeni, a tata je ljut što majka nije htela da se pomiri s njim. Odjednom se pojavio na pijaci. Nikad nije bio takav prema nama, vikao jeste, ali se nije ovako ponašao - rekla je devojčica.

Siniša i Ana imaju četvoro dece, a kad je pre nekoliko meseci žena odlučila da napusti muža jer ju je maltretirao, povela je sa sobom dvoje dece, a dvoje je ostalo kod oca.

J. I. - J. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja