UŽASNO OTKRIĆE RADNIKA UŽIČKE DEPONIJE: Mrtva beba pronađena u nogavici trenerke!
Foto: Shutterstock

JEZIVO

UŽASNO OTKRIĆE RADNIKA UŽIČKE DEPONIJE: Mrtva beba pronađena u nogavici trenerke!

Crna Hronika -

Radnik na traci za sortiranje smeća primetio noge deteta koje su virile iz crne tkanine, a kad je pogledao bolje, video je mrtvo novorođenče širom otvorenih očiju

UŽICE - Radnici deponije u Užicu pronašli su juče mrtvo novorođenče na traci za sortiranje smeća. Beba je bila ugurana u nogavicu crne trenerke koja je na dnu imala učkur, saznaje Kurir.

Radnici angažovani na traci koja razdvaja smeće ostali su užasnuti kad su primetili kako nailazi nogavica od trenerke iz koje vire bebine noge. Predradnik užičke deponije Aleksandra Kostić juče je opisala za Kurir kako su njeni radnici došli do ovog jezivog otkrića.

- U tom trenutku na traci za razdvajanje smeća radilo je petoro radnika. Jedan od radnika podigao je karton koji je nailazio, a ispod njega ugledao je crnu trenerku iz čije nogavice je virilo nešto nalik na dečja stopala. Odmah su me pozvali, pa smo odlučili da proverimo da li je u pitanju možda lutka - kazala je za Kurir Kostićeva.

Ona kaže da su potom pomerili trenerku i ostali zabezeknuti.

- Tada nam je bilo jasno da nije u pitanju lutka već mrtvo novorođenče. Odmah smo pozvali policiju i Hitnu pomoć, koji su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt bebe - kazala je Kostićeva.

Mrtva beba je, kako kaže, izazvala šok među svim radnicima na traci.

- Prizor je bio jeziv, tako nešto niko od nas nikad neće moći da zaboravi - istakla je Kostićeva.

Ono što je radnike posebno užasnulo, kako su, prema saznanjima Kurira, posvedočili, bilo je to što je mrtvo novorođenče imalo širom otvorene oči.

- Prema prvim informacijama, beba je najverovatnije zadavljena odmah po rođenju, a potom ugurana u nogavicu i bačena u đubre. Nadležni tužilac naložio je da se obavi obdukcija, nakon koje će istražni organi imati više detalja o čitavom slučaju - kazao je za Kurir izvor upoznat sa slučajem.

Prve informacije

LEŠ STIGAO IZ BAJINE BAŠTE?

Kako Kurir saznaje, policija pretpostavlja da je smeće u kome je bila mrtva beba dopremljeno đubretarskim kamionom koji je u petak pristigao iz Bajine Bašte.

Upravo taj podatak biće početni trag kojim će se policija služiti u daljoj istrazi.

Kurir / Zoran Šaponjić

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track