JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE NA KARABURMI: Jedinog sina izgubili pre dve godine, pa se zajedno ubili
Foto: Prinscreen, Facebook

SUPRUŽNICI S KARABURME NAĐENI MRTVI

JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE NA KARABURMI: Jedinog sina izgubili pre dve godine, pa se zajedno ubili

Crna Hronika -

Beograđanin Momčilo Pavlović (67) ubio je suprugu Slavicu (64) pa sebe dve godine nakon što im je jedini naslednik poginuo prilikom skoka s padobranom

BEOGRAD - Bili su dobri i pošteni ljudi. Momčilo je bio miran i povučen čovek. Videlo se da pate za sinom, kog su izgubili. Svakog dana su išli na groblje, verujem da ih je bol za njim iscrpila.

foto: Jelena Rafailović

Ovim rečima počinje razgovor za Kurir komšinica Momčila Pavlovića (67), koji je u nedelju oko18 sati ubio suprugu Slavicu (64) pa sebe u porodičnom stanu u Ulici Patrisa Lumumbe na Karaburmi.

Mučno ubistvo i samoubistvo, kako nezvanično saznajemo, nesrećni čovek počinio je u dnevnoj sobi, i to na nešto više od dve godine otkako su ostali bez sina Aleksandra. Nesrećni mladić je bio padobranac, a nastradao je prilikom pada u Lisičjem jarku.

foto: Jelena Rafailović

Cveće na grobu

Reporteri Kurira obišli su juče njegov grob, gde su primetili da su na spomeniku sinu nesrećni supružnici unapred uklesali i svoja imena.

Komšije iz zgrade u kojoj je bračni par živeo i dalje su u šoku i ne mogu da veruju da se ovako nešto dogodilo.

- Nikada ih nismo čuli da se svađaju. Verovali smo da su se pomirili sa sudbinom da su ostali bez sina. Juče oko 18 sati čuli smo dva pucnja, ali ni slutili nismo šta se dogodilo. Izašla sam u hodnik da pogledam da kojim slučajem ne treba nekom pomoć, međutim jedna od komšinica koja se družila s njima rekla je da uđemo. Možda ih je i ona zatekla i prijavila policiji, ne znam - priseća se preminulih Pavlovića komšinica koja nije želela da otkrivamo njeno ime.

Ona dodaje da je Pavloviće viđala, kao i njihovog sina pre nego što je nastradao.

- To je bio mladić kakvog bi roditelji samo mogli da požele. Ljubazan i uvek nasmejan. Njegova pogibija sve nas je potresla, a kako su oni, mučeni roditelji živeli, ne smem ni da pomislim. Svaki dan su odlazili na groblje, pa i na dan tragedije - priča sagovornica Kurira.

foto: Jelena Rafailović

Bolest

Prema njenim rečima, dok je sinoć trajao uviđaj, učinilo joj se da je neko pomenuo da je jedno od Pavlovića saznalo da boluje od teške bolesti.

- Mislim da je bio Slavičin brat i da je inspektoru rekao da su pre nekoliko dana saznali da Slavica boluje od raka. Možda ih je ovako nešto dokrajčilo. Verujem da Momčilo ne bi izdržao i gubitak supruge - pretpostavlja komšinica.

Probali smo da razgovaramo i s komšinicom koja se družila s njima, ali nam njena vrata niko nije otvorio. Vrata Pavlovića bila su zapečaćena, a obišlo ih je nekoliko članova rodbine. Među njima je bila i Momčilova sestra od strica, koja nam je objasnila da se dugo nije videla s rođacima i da nije znala da je bilo ko od njih dvoje oboleo.

Posvećeni

KOMŠIJE ZA PRIMER

Komšinica s kojom smo razgovarali, kako bi nam opisala porodicu Pavlović, navodi da su se Momčilo i Slavica trudili da prostor oko zgrade bude uredan.

- Napravili su malu bašticu, posadili cveće i Momčilo je redovno kosio travu. Jedan njihov prozor gleda na bašticu i verujem da mu je to pričinjavalo zadovoljstvo. I on i Slavica su bili penzioneri, nisu imali drugih obaveza - priča komšinica.

Kurir / Jelena Rafailović

Foto: Jelena Rafailović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Potresno, izvršitelji pokušali invalida da izbace na ulicu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track