OGLASILA SE MAJKA BRUTALNO UBIJENOG ANELA PAPIĆA POSLE HAPŠENJA SENADA I MUBERE MUHOVIĆ: Volela bi da njegove ubice dobiju zasluženu kaznu
Foto: Fejsbuk Printskrin

Hapšenje na horgošu

OGLASILA SE MAJKA BRUTALNO UBIJENOG ANELA PAPIĆA POSLE HAPŠENJA SENADA I MUBERE MUHOVIĆ: Volela bi da njegove ubice dobiju zasluženu kaznu

Crna Hronika -

SJENICA - Bračni par Mubera i Senad Muhović, za kojima je bila raspisana poternica zbog sumnje da su 23. juna u selu Ponorac kod Sjenice ubili Anela Papića (32) predali su se srpskoj policiji na prelazu Horgoš.

Oni su u toku današnjeg dana izručeni policiji i pravosudnim organima u Novom Pazaru.

- Hvala Bogu da su konačno u rukama pravde, našeg Amela nema, ipak, voleli bi da se sve do kraja rasvetli i da njegove ubice dobiju zasluženu kaznu- rekla je kratko majka ubijnog Anela, Kima Papić.

Posle zločina, Mubera i Senad su sa decom otputovali u Nemačku. Čim je za njima raspisana poternica, preko svog advokata u Novom Pazaru najavili su povratak u Srbiju, što su i učinili, sa namerom da, kako su preko medija poručivali, “sve objasne” i “skinu ljagu sa sebe.

Podsetimo, dan pre ubistva Amela Papića, Senad Muhović je došao iz Nemačke, a već sutradan pre podne Mubera je poslala Papiću poruku da se vide “na starom mestu”. Nekoliko sati kasnije Mubera i njen suprug Senad otputovali su u Nemačku, a Papićev izmasakrirani i poluzapaljeni leš(ubijen sa više udaraca kamenom u glavu) sutradan je pronađen u šiblju pored puta kod sela Ponorac.

(Kurir.rs/Sandžak live/Foto Facebook printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja