SASLUŠANI: Soraja privedena s prevarantom!
Foto: Damir Dervišagić

KONTROLA U CRNOJ GORI

SASLUŠANI: Soraja privedena s prevarantom!

Crna Hronika -

Privedeni su tokom rutinske kontrole policije u tivatskoj marini, na gotovo istom mestu na kom su prethodnog leta privođene zbog droge i Sorajine prijateljice

TIVAT - Soraja Vučelić privedena je u četvrtak u tivatsku policiju zajedno sa svojim prijateljem Vidojem Stanišićem, koji je nedavno izašao iz podgoričkog zatvora, saznaje Kurir.

Soraja i Vidoje, kako izvor Kurira otkriva, kratko su zadržani na saslušanju, posle čega su pušteni na slobodu.

- Privedeni su tokom rutinske kontrole policije u tivatskoj marini, na gotovo istom mestu na kom su prethodnog leta privođene zbog droge i Sorajine prijateljice. Istražne organe zanimalo je zbog čega borave u ovom gradu, gde su smešteni i koliko nameravaju da ostanu. Na saslušanju nisu imali branioce, niti je protiv njih podneta krivična prijava - kaže sagovornik Kurira i otkriva da je reč o standardnoj proceduri crnogorske policije, koja tokom sezone „motri“ na bezbednosno interesantne osobe.

On podseća da su posle kontrola sprovođenih prethodnog leta, mnoge osobe koje nisu počinile krivično delo, ali su bile na spisku potencijalno problematičnih, ispraćene iz države.

- Oboje su državljani Crne Gore, pa se to nije dogodilo, ali sad im je jasno da policija motri na njih - kaže on. I starleta i Stanišić, kako navodi, odranije su poznati policiji. Soraja se juče nije javljala na naše pozive.

Kurir / Lj. S. - J. S.

Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track