PREDALI SE POLICIJI NA HORGOŠU, A ONDA ZANEMELI: Bračni par Mubera i Senad Muhović ćutali na saslušanju u policiji o ubistvu Anela Papića
Foto: Printskrin/Facebook

PrebaČeni u okružni zatvor u novom pazaru

PREDALI SE POLICIJI NA HORGOŠU, A ONDA ZANEMELI: Bračni par Mubera i Senad Muhović ćutali na saslušanju u policiji o ubistvu Anela Papića

Crna Hronika -

NOVI PAZAR - Bračni par Mubera i Senad Muhović, koji su se juče na Horgošu predali srpskoj policiji zbog sumnje 23. juna u selu Ponorac kod Sjenice ubili Anela Papića (32), brane se ćutanjem, saznaje Kurir.

Naime, Mubera i Senad na saslušanju u novopazarskoj policiji jutros su se pred inspektorima branili ćutanjem. Posle završetka saslušanja oni su prebačeni u Okružni zatvor u Novom Pazaru, a u ponedeljak će najverovatnije biti izvedeni pred dežurnog istražnog sudiju.

Mubera i Senad Muhović juče pre podne predali su se srpskoj policiji na graničnom prelazu Horgoš, gde su im stavljene lisice na ruke. Po njih je kako Kurir saznaje došla policijska marica iz Novog Pazara, koja ih je preuzela i prebacila u ovaj grad.

Inače odbegli bračni par Muhović prethodne nedelje i poslednjih dana bili su u intenzivnim kontaktima sa novopazarskom policijom i jednom advokatskom kancelarijom u Novom Pazaru, gde su dogovarali uslove predaje.

Podsetimo, dan pre ubistva Amela Papića, 22. juna Senad Muhović je došao iz Nemačke, a već sutradan pre podne Mubera je poslala Papiću poruku da se vide “na starom mestu”. Nekoliko sati kasnije Mubera i njen suprug Senad otputovali su u Nemačku, a Papićev izmasakrirani i poluzapaljeni leš(ubijen sa više udaraca kamenom u glavu) sutradan je pronađen u šiblju pored puta kod sela Ponorac. Oni su posle skirvanja u Nemačkoj i raspisane poternice srpske policije kontaktirali jednu advokatsku kancelariju u Novom Pazaru gde su dogovarali uslove predaje.

( Kurir.rs/Z. Šaponjić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Vučić hoće da UNIŠTI KURIR, blokirani računi Adrija medija grupe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track