UŽAS NA DRINI: Spasavao unuka (14), pa se obojica utopili!
Foto: Privatna Arhiva

NEZAPAMĆENA PORODIČNA TRAGEDIJA KOD BOGATIĆA

UŽAS NA DRINI: Spasavao unuka (14), pa se obojica utopili!

Crna Hronika -

Stojan (63) i Mihailo Simić (14) iz sela Salaš Crnobarski utopili se u Drini, dok je Marko (12) uspeo da se spase iz nabujale reke

BOGATIĆ - Nezapamćena tragedija potresla je prekjuče mačvansko selo Salaš Crnobarski kada su se Stojan Simić (63) i njegov unuk Mihailo (14) udavili u Drini, dok je mlađi Marko (12) uspeo da se spase iz nabujale reke.

- Ušli smo u vodu. Nismo plivali, već smo šetali u plićaku. Odjednom, Mihailo je propao. Krenuo sam za njim, kad je i mene povuklo. Počeli smo da dozivamo dedu u pomoć. Deda je uskočio u vodu. U međuvremenu sam se dokopao obale, ali dok sam se okrenuo, nisam više video dedu i brata - priča još uvek potreseni Marko.

foto: Privatna Arhiva

Majka Aleksandra jedva stoji na nogama zbog gubitka sina. Dečakov otac Miroslav je u Šapcu, gde je tokom jučerašnjeg dana čekao Mihailovo telo sa obdukcije.

- Bila sam u Petlovači, u nadnici kod jednog gazde, u branju krastavčića. Srušila sam se kad mi je javljeno. Gazda me je dovezao kući. Nisam iz auta mogla da izađem, noge su mi se odsekle, pa je moj brat morao da me iznosi iz automobila. Kako ću da preživim, ne znam. Ne smem da plačem pred ovim mlađim. Bio je mnogo vezan za brata, a obojica su bili bliski s dedom - priča majka Aleksandra.

Jeziva sudbina

I STOJANOV BRAT SE UDAVIO

Baba Nada, Stojanova supruga, u neverici dočekuje mnogobrojne prijatelje i komšije.

- Opet nam Drina odnese nekoga iz porodice. Stojanov brat od rođene tetke udavio se u Drini 1977. godine - plačući je ispričala baba Nada.

Kurir / E.K.

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kako se pravilno ulazi u vodu, kada su vrućine?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track