UDAVILI SE U DRINI: Deda i unuk zajedno sahranjeni
Foto: Privatna Arhiva

ISPRAĆAJ STOJANA I MIHAILA SIMIĆA

UDAVILI SE U DRINI: Deda i unuk zajedno sahranjeni

Crna Hronika -

Tragediju koja je potresla čitavu Mačvu čudom, ali i prisebnošću dede Stojana preživeo je Marko Simić (12), koji je kobnog dana bio s bratom i dedom na reci u ataru Podine

BOGATIĆ - U Salašu Crnobarskom juče su sahranjeni Stojan (63) i Mihailo (14) Simić, deda i unuk koji su se utopili u utorak u reci Drini.

Tragediju koja je potresla čitavu Mačvu čudom, ali i prisebnošću dede Stojana preživeo je Marko Simić (12), koji je kobnog dana bio s bratom i dedom na reci u ataru Podine.

Brojni rođaci i prijatelji Simića okupili su se juče u njihovoj porodičnoj kući, gde su satima izjavljivali saučešće ožalošćenim članovima porodice.

Podsetimo, stravična porodična nesreća dogodila se pre tri dana na obali Drine kod Bogatića. Dečaci su šetali po plićaku reke, ali im se u jednom trenutku šljunčano dno odronilo pod nogama, te ih je povukao vir. Deda Stojan je uleteo da spase decu i uspeo je da odgurne Marka ka obali. Nažalost, dok je spasavao drugog unuka, plahovita reka ih je povukla, pa su se obojica utopili. Supruga i baka nastradalih Nada Simić kazala je ranije za medije da je njihovu porodicu već jednom pogodila slična tragedija, kada se Stojanov brat takođe udavio u Drini.

Kurir / T. C.

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track