UŽAS U LESKOVCU: Naterao ženu da popije otrov za buve!
Foto: Marina Lopičić

POSLE VIŠEČASOVNE SVAĐE I MALTRETIRANJA

UŽAS U LESKOVCU: Naterao ženu da popije otrov za buve!

Crna Hronika -

LESKOVAC - Policija u Leskovcu uhapsila je Novicu S. (49) iz sela u okolini jer je u nedelju na ponedeljak nakon višečasovne svađe i maltretiranja naterao nevenčanu suprugu O.D. (44) da popije etiol.

Nesrećnoj ženi lekari su jedva spasli život zbog količine pesticida koji je popila. Slučaj svirepog pokušaja ubistva otkriven je kada je žena zatražila lekarsku pomoć.

"Novica i O.D. su već neko vreme u vanbračnoj zajednici. On je bio ljubomoran na suprugu, pa ju je često prekoravao. Bračna svađa započeta je u nedelju. Međutim, žena je otišla da spava, a dva sata nakon ponoći probudio ju je muž. U ruci je držao bočicu u kojoj je najverovatnije bio etiol", kaže izvor upoznat u slučaj.

Nesrećna žena, prema njenoj izjavi datoj policiji, tražila je od muža da je ne ubije. Međutim, on je uz pretnju naterao da popije pesticid.

foto: Profimedia

Kako se saznaje, on je istog dana uhapšen. Napisana mu je krivična prijava za pokušaj ubistva i određen mu je pritvor do mesec dana.

Inače, leskovačka policija ne pamti ovakav pokušaj ubistva.

O nevenčanim supružnicima komšije juče nisu htele da pričaju. Kako kažu, zbog celokupne situacije ne bi želeli da budu žrtve jednog čoveka.

"Novica nije ženu mučio pred nama, ali je bio ljubomoran na nju, što se videlo. Kao i u svakom braku i između njih su bile varnice, ali niko od nas nije pomislio da će Novica tako nešto pokušati", pričaju komšije.

Inače, Novica S. do sada nije prijavljivan za nasilje u porodici i nema krivični dosije.

(Kurir.rs/Ekipa Alo!, Foto: Kurir, Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ESPRESO AKCIJA: Odrekni se danas jedne kafice u kafiću i Darija će živeti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track