Najnovije vesti

INCIDENT U ZVEČANU: Srbinu zapaljen auto nadomak obdaništa!
Foto: Fonet

kim

INCIDENT U ZVEČANU: Srbinu zapaljen auto nadomak obdaništa!

Crna Hronika

BEOGRAD - Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju najoštrije je danas osudila incident u Zvečanu, u kome je zapaljen automobil Dragiše Milovića.

Srpski narod na Kosovu i Metohiji kontinuirano je izložen napadima i zastrašivanju, a incident koji se dogodio u neposrednoj blizini obdaništa i stambene zgrade sasvim sigurno dodatno unosi nespokojstvo i nemir, navodi se u saopštenju.

Iza ovog akta, ko god da ga je počinio, krije se pokušaj da se kod građana srpske nacionalnosti izazove strah i nesigurnost, ukazuje Kancelarija.

U trenutku kada se pred srpskim narodom u Pokrajini nalaze brojni izazovi, oni kojima nije stalo do mira i napretka učiniće sve da izazovu razmimoilaženja i sukobe među Srbima na Kosovu i Metohiji, dodaje se u saopštenju.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju očekuje da policija i ostali bezbednosni činioci na Kosovu i Metohiji preduzmu vidljive i odlučne korake kako bi rasvetlili ovaj napad i kaznili odgovorne, kao i da predstavnici međunarodnih misija u Pokrajini pojačaju aktivnosti kako bi osigurali bezbednost građana i sprečili nasilje.

(Kurir.rs/Fonet, Foto: Fonet)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ALEKSANDAR RODIĆ: Vučiću,konačno si priznao,da je za tebe ljudski život bezvredan!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...