Najnovije vesti

ISPOVEST MAJKE MALE ANĐELINE (3) KOJU JE SILOVAO I UBIO VLADICA RAJKOVIĆ (28): Nadam se da neće preživeti u zatvoru, ja bih mu odavno presudila
Foto: Privatna Arhiva

monstrumu potvrđena kazna od 40 godina

ISPOVEST MAJKE MALE ANĐELINE (3) KOJU JE SILOVAO I UBIO VLADICA RAJKOVIĆ (28): Nadam se da neće preživeti u zatvoru, ja bih mu odavno presudila

Crna Hronika

Da se ja pitam, on ne bi bio živ, odavno bih mu presudila, kaže za Kurir Danijela Stefanović

ZAJEČAR - Nadam se da u zatvoru neće preživeti tih 40 godina. Zbog tog monstruma moj anđeo sada trune u zemlji, kaže za Kurir Danijela Stefanović iz sela Vratarnica kod Zaječara, nakon što je Vladici Rajkoviću (28), koji je silovao i ubio njenu trogodišnju ćerku Anđelinu, potvrđena kazna od 40 godina.

Majka ubijene devojčice kaže da bi kazna za ubicu, da se ona pita, bila mnogo gora.

- Da se ja pitam, on ne bi bio živ, odavno bih mu presudila. Ovih 40 godina zatvora je najbolja kazna za njega jer u najmanju ruku zaslužuje doživotnu robiju - kaže nesrećna Danijela.

Ona navodi da redovno obilazi grob deteta, ali i da je često sanja.

- Dolazi mi u snu, nasmejana i vesela trči da me poljubi. Zove me da idem kod nje. Jednom me je uhvatila za ruku i vodila do neke kapije... Zbog tog monstruma ona sada trune u zemlji - kaže u suzama Danijela Stefanović.

Ona ističe da od pre mesec dana ne komunicira s Rajkovićevom porodicom, koja živi u komšiluku.

- Ne pričam s njima. Njegov otac ga brani, ne znam samo kako to može, odakle mu razumevanje za zlo koje je njegov sin učinio. Čula sam i da se vadi na pijanstvo i na gubitak razuma, pitam se koliko čovek treba da bude pijan da nevino dete siluje i ubije na način na koji je to Rajković uradio - kaže naša sagovornica.

Podsetimo, Vladica Rajković je prošle godine sa rođendana bratanice oteo trogodišnju Anđelinu, odveo je do šume, udaljene oko 700 metara od prvih kuća, i silovao. Potom je devojčicu udarao kamenjem i rukama dok je nije usmrtio.

Kurir / J. R.

Foto: Privatna arhiva

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kriminalci koji su obeležili 90-te!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...