POLICIJA JOŠ NEMA OSUMNJIČENE: Bez pomaka u istrazi o ubistvu biznismena Predraga Perića
Foto: Privatna Arhiva

STOJE U MESTU

POLICIJA JOŠ NEMA OSUMNJIČENE: Bez pomaka u istrazi o ubistvu biznismena Predraga Perića

Crna Hronika -

VLADIČIN HAN - Dve nedelje od ubistva biznismena iz Surdulice Predraga Perića (47) istraga i dalje stoji u mestu. Motiv zločina i dalje se ne zna, a zasad niko nije ni privođen kao eventualno osumnjičeni.

Podsetimo, Perić je ubijen 23. jula ujutru ispred tehničkog pregleda „Perić Trade“ u Žitorađi kod Vladičinog Hana. Usmrćen je jednim hicem, koji mu je prošao kroz oko. S obzirom na to da na mestu ubistva nije nađena čaura niti otisci, pretpostavlja se da ubistvo nije izveo amater. Osim toga, sve ostalo je nepoznato.

U takvoj situaciji počele su da kolaju razne priče među meštanima.

- Čuo sam da je Perić ženi s kojom je bio u vezi dao preko 10.000 evra, navodno su joj pare bile potrebne za operaciju. Međutim, završili su na sudu jer mu nije vratila novac. Perić ju je dobio na sudu, pa su bili da joj popišu stvari. Kuća u kojoj je živela s bratom stavljena je pod hipoteku i navodno je trebalo da napuste tu kuću, i to neposredno pre ubistva. Priča se i da je na saslušanju odbila poligraf. Da li je sve to tačno, ne znam, ali to narod priča - kaže jedan meštanin Vladičinog Hana.

Kurir / T. S.

Foto: T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track