SAHRANJEN DEČAK (16) KOJI SE UDAVIO U KANALU: Neutešna majka dozivala sina!
Foto: Privatna Arhiva, S.S.

TUGA U ZMAJEVU

SAHRANJEN DEČAK (16) KOJI SE UDAVIO U KANALU: Neutešna majka dozivala sina!

Crna Hronika -

ZMAJEVO - Branimir Nikolić (16) iz Zmajeva, koji se u četvrtak udavio u kanalu na Jegričkoj, u Zmajevu kod Vrbasa, sahranjen je juče na groblju u Zmajevu.

Branimirovo telo pronašli su pripadnici specijalne ronilačke jedinice Žandarmerije nakon dva sata potrage, nedaleko od mesta gde je nesrećni mladić skočio u vodu.

Bio nam je sve

- Joj meni, kako ću bez njega. I dalje ga čekam da se pojavi. On mi je bio tu za sve, što god mi je trebalo da se pomogne i oko druge dece, kao najstariji brat - priča majka Jaroslava.

Branimirov otac Branimir, po kome je sin prvenac i dobio ime, govori nam da još nisu dobili nalaz obdukcije.

- Čuli smo priče da mu je navodno, kad je skočio u vodu, pukla kičma jer je udario u kamen pod vodom. Niko nam nije ništa pomogao u vezi sa sahranom, morali smo da pozajmimo. Mnogo nam je pomagao u kući, hranio stoku, sada je svima teško, ne znamo kako ćemo bez njega. Školovao se za automehaničara i za nekoliko dana je trebalo da krene u treću godinu. Radovao se što će završiti trogodišnju srednju školu i planirao kako će se zaposliti i nama pomoći - kaže očajni otac i dodaje:

Još šestoro dece

- Nemam stalno zaposlenje, često je i on išao sa mnom, kao i tog dana. Prvo je bio na čišćenju pasulja, a onda je sakupljao drva. Sve što bi zaradio davao je kako bismo mogli ostalu decu da prehranimo. Pored njega imamo još šestoro dece, od kojih najmlađe ima devet meseci - kaže otac Branimir.

Kurir / S. S.

Foto: Privatna arhiva, S.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track