KRVAVI VIKEND U NOVOM PAZARU: Izbo ga nožem jer se loše parkirao!
Foto: Tanjug/Edib Tahirović

OBRAČUN I SAOBRAĆAJKA

KRVAVI VIKEND U NOVOM PAZARU: Izbo ga nožem jer se loše parkirao!

Crna Hronika -

Azer Ajdinović (34) ubijen sa više uboda nožem ispred kafane, dok je tri sata ranije nakon sudara poginuo motociklista Muhamed D. (20)

NOVI PAZAR - Adis Ćorović (31) iz Novog Pazara uhapšen je preksinoć zbog sumnje da je nasmrt izbo nožem sugrađanina Azera Ajdinovića(34) nakon svađe zbog parking mesta u Ulici Stane Bačanin blizu centra Novog Pazara.

Kako Kurir saznaje, zločin se dogodio u noći između subote i nedelje, pola sata pre ponoći, u blizini najstrožeg centra Novog Pazara.

Neuspela reanimacija

Uhapšeni Ćorović je navodno nakon svađe više puta ubo Ajdinovića nožem u grudi, koga su lekari po dolasku bezuspešno pokušavali da reanimiraju.

Zvanične informacije o motivima ovog zločina takođe su juče izostale, dok su svedoci tvrdili da je povod bila svađa zbog parkiranja.

- Navodno, sada pokojni Ajdinović u subotu uveče je parkirao svoje vozilo u blizini kafića, ispred jedne od garaža. U međuvremenu, došla je vlasnica garaže, pokušala da parkira svoje vozilo u garažu i kada nije uspela, došla je do kafića i upitala čiji je automobil koji je blokirao prolaz. Potom je počela da se raspravlja s Ajdinovićem, da bi se u konflikt zatim uključio i Ćorović - ispričao je za Kurir izvor iz istrage i dodao:

Ubica pobegao

- Pale su teške reči i uvrede, pa je Ćorović u jednom trenutku dohvatio nož i zario ga više puta žrtvi u grudi - kazao je naš izvor.

Ubica je potom pobegao s mesta zločina, ali je posle samo sat vremena uhapšen. Određeno mu je zadržavanje, nakon čega će biti sproveden u tužilaštvo.

Z. Š.

Nije poštovao pravila

AUTOMOBIL POKOSIO MOTOCIKLISTU

Tri sata uoči ubistva i samo stotinak metara dalje od mesta ovog zločina, poginuo je motociklista Muhamed D. (20) nakon sudara sa putničkim vozilom. Nesreća se dogodila na raskrsnici ulica Stefana Nemanje i Mehmeda Alibašića, a prema nezvaničnim informacijama, nesreću je skrivio vozač automobila S. R. (49). On navodno nije poštovao pravila prvenstva prolaza, već je pokosio motociklistu koji se propisno kretao. Nesrećni mladić je zbog teških povreda preminuo uprkos reanimaciji, a policija je privela vozača.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Skandalozno! Prvi čovek BIA krši zakon! Pogledajte gde je Gašić bio u subotu?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track