STRAVIČNA ISPOVEST! ČEDOMORKA IZ VRBASA SVE PRIZNALA: Do detalja ispričala kako je ubila bebu i bacila je u đubre!
Foto: Shutterstock

HOROR

STRAVIČNA ISPOVEST! ČEDOMORKA IZ VRBASA SVE PRIZNALA: Do detalja ispričala kako je ubila bebu i bacila je u đubre!

Crna Hronika -

S. M. (33), majka petoro dece, porodila se tajno pre nekoliko dana, na saslušanju nije umela da objasni zašto je počinila zločin nad svojim detetom

VRBAS - S. M. (33) iz Vrbasa, majka petoro dece, uhapšena je zbog sumnje da je svoju tek rođenu bebu ubila i bacila na deponiju u Vrbasu.

Mrtvo novorođenče juče pre podne pronašao je čovek koji je sakupljao sekundarne sirovine, a policija je nekoliko sati kasnije pronašla i privela majku.

Krila od svih ukućana

Zbog sumnje da je počinila krivično delo ubistvo deteta pri porođaju, S. M. je određeno zadržavanje do 48 sati.

- Na saslušanju je delovala izgubljeno. Psihički nije sposobna da kaže zbog čega je to uradila. Uglavnom je ispričala da se ona pre nekoliko dana sama porodila, u šupi u dvorištu kuće, i da je muško dete odmah ubila. Telo je onda odnela i bacila. Zašto je to uradila, ne zna da kaže - navodi izvor Kurira.

foto: Dragan Kadić

Kako dalje kaže naš izvor, njen suprug, koji je inače vozač, tvrdi da nije znao da je trudna.

- Ne samo on nego i ostali s kojima smo razgovarali. Niko nije primetio da je trudna. Jedino što su primetili jeste da se čudno ponaša i da je bila nervoznija. Uvek je nosila široko, ali je i inače krupnije građe. A i govorila je da ima neke zdravstvene probleme - dodaje naš izvor.

Međutim, nekoliko dana nakon što se sama porodila, njoj je pozlilo, onesvestila se, pa su je odveli kod lekara. Primljena je bila na odeljenju ginekologije zbog odliva. Nikome ni od lekara nije rekla da se porodila, a ni oni nisu posumnjali.

Mužu pozlilo

- Kada se klupko odmotalo i kada joj se policija pojavila na vratima, nije se opirala, već je odmah rekla da zna zašto su došli. Suprug je zanemeo kad je čuo da je rekla da se porodila pre nekoliko dana i da je bacila dete na deponiju. Pozlilo mu je, te su zvali lekare zbog njega. Šta je sada tu u pitanju, još se tačno ne zna - zaključuje naš izvor i dodaje:

- Nastavlja se dalji rad, jer za nju svi kažu da nigde nije izlazila iz kuće, da je uvek bila u kuhinji i s decom. Nije imala vremena za druženje zbog obaveza u kući. Uglavnom i komšije i svi koji je znaju odbacuju mogućnost da je zatrudnela s nekim drugim, pa da je zato krila trudnoću. Pitanje je sada veliko, kako je ona uspevala devet meseci da sakrije trudnoću od supruga.

Hronologija

MRTVE BEBE

- jul 2017 - Lekari Hitne pomoći iz Alibunara pronašli su u mrtvo novorođenče u WC šolji u jednoj kući u Seleušu

- jul 2017 - Na deponiji Duboko kod Užica, u gomili smeća, pronađeno je mrtvo novorođenče ženskog pola zamotano u trenerku

- januar 2016 - Majka devojke A. T. (22) iz Zaječara našla je ispod ćerkinog kreveta telo novorođenčeta

- april 2016 - U kući Z. Š. (51) iz Čajetine nađena je mrtva beba u plastičnoj kesi

Kurir / Slađana Stojanović

Foto: Shutterstock, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Cifra da glava zaboli! Pogledajte vrednost srpske imovine na Kosovu koju je Priština otela!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track