HAOS U JAGODINI: Uleteo u banku i držao na nišanu zaposlene! Zbog klijenta džudiste mu više neće pasti na pamet da pljačka!
Foto: Profimedia

DRAMATIČNO

HAOS U JAGODINI: Uleteo u banku i držao na nišanu zaposlene! Zbog klijenta džudiste mu više neće pasti na pamet da pljačka!

Crna Hronika -

JAGODINA - Policija je uhapsila S. F. (36) nakon što je juče oko devet sati upao u Halk banku u Ulici braće Dirak u Jagodini i pokušao da je opljačka.

Razbojnika je uspeo da savlada jedan klijent koji se zatekao u banci, koji je navodno bivši policajac, a sada se bavi privatnim biznisom.

Očevici su opisali dramu koja se juče odigrala u banci.

- U banci je bilo desetak ljudi, što klijenata, što zaposlenih, kada je taj maskirani čovek uleteo unutra. U jednoj ruci je držao pištolj, a u drugoj torbu.

Naredio je svima da legnu na pod, što smo mi i učinili da ne bi počeo da puca, jer nas je sve vreme držao na nišanu. Tada je bacio torbu ka jednom zaposlenom i naredio mu da u nju stavi sav novac - prepričao je jedan očevidac i dodao da je tada iz kancelarije izašao direktor filijale i da je lopov uperio pištolj u njega.

- Momenat kada se razbojnik okrenuo ka direktoru iskoristio je jedan klijent, koji je odmah skočio na razbojnika i savladao ga džudo zahvatom s leđa.

Oteo je pištolj i prikovao lopova za pod do dolaska policije - rekao je svedok dešavanja. Policija je utvrdila da je pištolj bio plastični.

Kurir / M. I.

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Raste broj žrtava u Barseloni! I Srpkinja na meti terorista!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track