PREOKRET! SVEDOCI LAGALI POLICIJU: Srbin ubijen u Beču NIJE dobacivao devojkama! Evo šta je povod
Foto: Privatna Arhiva

OTKRIVEN MOTIV

PREOKRET! SVEDOCI LAGALI POLICIJU: Srbin ubijen u Beču NIJE dobacivao devojkama! Evo šta je povod

Crna Hronika -

Gavrilović nije ubijen jer je dobacivao devojkama, povod je velika mržnja Albanaca prema našim ljudima u Beču, priča očevidac

BEČ - Perica Gavrilović nije ubijen jer je dobacivao devojkama, povod je mnogo ozbiljniji, a to je višegodišnja netrpeljivost Albanaca prema našim ljudima u Beču.

Ovim rečima započeo je razgovor za Kurir jedan od očevidaca ubistva u noći između petka i subote, kada je Albanac nožem izbo Gavrilovića i njegovog prijatelja. Srbin je ubrzo nakon napada preminuo, dok je njegov drug van životne opasnosti.

foto: Printscreen Kurier.at

Naš sagovornik dodaje da je bio svedok krvavog obračuna.

Lagale policiju

- Video sam koškanje na ulici, ali nisam znao o kome je reč, niti da napadač ima nož. Tuča i svađa u ovoj ulici ima skoro svako veče, te mi nije bilo čudno. Malo kasnije sam primetio da Albanac skače na Pericu i ubada ga nožem u grudi. Bile su tu dve devojke, među njima je bila plavuša obučena u belo. Dvojica napadača ubrzo su pobegla, dok su Perica i njegov prijatelj ostali da leže na asfaltu - priča očevidac.

On objašnjava da su ubrzo izašli i konobari iz Gavrilovićevog kafića i da su zvali policiju.

foto: facebook

- Prišao sam Perici, bio je sav krvav, nije ni reč mogao da kaže. Pokušavali smo da razgovaramo s njim, ali on je samo jednom uzdahnuo i mislim da je već tada bio mrtav. Kasnije sam čuo od žene, koja je takođe sve videla s prozora, da je čula jednu od devojaka kako nakon napada viče Albancima da beže. Njih dve su lagale policiju da ne poznaju napadače, ali sam čuo da su sve kasnije priznale i da napad nije imao veze s dobacivanjem - priča sagovornik Kurira.

Nije prvo ubistvo

Prema njegovim rečima, u ulici gde se ubistvo dogodilo lokale imaju isključivo Srbi i Hrvati.

foto: Printscreen Facebook

- Tako je godinama unazad, Albanci zajedno sa Čečenima dolaze i ucenjuju srpske vlasnike lokala. Traže da za njih prodaju drogu, što naši ljudi odbijaju, u tom slučaju uzimaju reket. Policija ih ne dira, tako da smo potpuno nezaštićeni. Ovo, nažalost, nije prvo ubistvo. Za Uskrs je ubijen brat jednog od naših vlasnika lokala. Konstantno izazivaju tuče, a policija, kada treba da dođe, kao u filmovima stigne kada je već sve gotovo - tvrdi naš sagovornik.

Gavrilović je iza sebe ostavio ćerkicu i biće sahranjen u rodnom mestu kod Bele Crkve.

Kurir / E. K.

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Dogorelo do nokata! Radnici Goše protestovali pred Vladom Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja