UŽAS U NIŠU: Žena polila petrolejom i zapalila radnicu dragstora
Foto: M.M.

užas

UŽAS U NIŠU: Žena polila petrolejom i zapalila radnicu dragstora

Crna Hronika -

Tridesetdvogodišnja Nišlijka, radnica jednog dragstora na Bulevaru Nemanjića napadnuta je večeras oko 22 sata na nesvakidašnji način na svom radnom mestu. Nju je jedna žena polila najverovatnije petrolejom, a zatim je zapalila. Nesrećna radnica je sa opekotinama po celom telu prebačena na Kliniku za plastičnu hirurgiju.

Jadranka Paravina, dežurni lekar u ovoj zdravstvenoj ustanovi saopštila je da i pored toga što je pacijentkinja opečena po skoro celom telu, nije životno ugrožena.

- Ona je zadobila opekotine po gornjem delu ledja, rukama, licu i vratu a sporadično ih ima i po ostalim delovima tela. Jedino su po ledjima dublje prirode, mogli bismo da kažemo da se radi o drugom A stepenu opečenosti – rekla je Paravina i dodala da je žena veoma uznemirena zbog onog što joj se dogodilo.

- Niko od kolega povredjene radnice nije bio raspoložen da komentariše nesvakidašnju dramu. Policija je obavila uvidjaj, i prema prvim informacijama, traga se za ženom za koju se sumnja da je napala radnicu dragstora.

(Kurir.rs/D.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track