VOĐA ALKATRAZA PIŠTOLJEM POLOMIO DEVOJCI LOBANJU: Vavić ispred splava pretukao devojku i njenog dečka
Foto: Facebook

VOĐA ALKATRAZA PIŠTOLJEM POLOMIO DEVOJCI LOBANJU: Vavić ispred splava pretukao devojku i njenog dečka

Crna Hronika -

Nikola Vavić (26), jedan od vođa ozloglašene navijačke podgrupe "Alkatraz", osumnjičen je da je pretukao Natašu M. (21) i njenog dečka i naneo joj teške povrede udarcima pištoljem u glavu.

Prema nezvaničnim informacijama, incident se dogodio u noći između petka i subote na Novom Beogradu, na obali Save, nakon svađe Vavića i dečka napadnute devojke.

Vavić je najpre, navodno, pretio pištoljem mladiću, a kada se devojka isprečila između njih dvojice, on ju je udario oružjem u glavu, nakon čega je otišao sa lica mesta.

Ubrzo je intervenisala policija, koja je uzela izjave od napadnutih, a Nataša M. je zbrinuta u Urgentnom centru, gde je utvrđeno da joj je od siline udarca napukla lobanja.

U Trećem osnovnom tužilaštvu kažu da se u narednim danima očekuje da osim oštećenih iskaz da i sam Vavić.

Nikola Vavić dobro je poznat organima gonjenja. Hapšen je i osuđivan zbog dilovanja narkotika, zbog čega je u zatvoru proveo 2010. i 2011. godinu, sve do pomilovanja (opšte amnestije koju je proglasio predsednik Tomislav Nikolić) 2012. godine.

Već dve godine kasnije ponovo dospeva iza rešetaka. Uhapšen je nakon što je u noći između 30. i 31. maja 2014. godine, na beogradskom splavu “Blejvoč”, upucao i teško ranio pripadnika obezbeđenja tog splava Roberta Radojičića (30). No, tih optužbi je pravosnažno oslobođen 2015. godine.

Poslednji put je bio predmet interesovanja "crne hronike" kada je - u januaru ove godine - ranjen u nogu nakon tuče ispred jednog poznatog prestoničkog noćnog kluba, koji se nalazi u samom centru grada.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Pet najvećih kriminalaca iz 80-ih godina prošlog veka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track