Sedmogodišnjak krao po bolnici

Član bande

Sedmogodišnjak krao po bolnici

Crna Hronika -
Ukradene predmete maloletnici su ručnim kolicima iznosili iz kruga požarevačke bolnice i prodavali za otkup sekundarnih sirovina

POŽAREVAC - Maloletni D. S (15), D. R. (12) i sedmogodišnji B. M. iz Požarevca osumnjičeni su da su aprila ove godine iz kruga požarevačke bolnice ukrali metalni poklopac sa šahta, metalne rešetke sa slivnika i elektromotor sa elevatora.

Ukradene predmete maloletnici su ručnim kolicima iznosili iz kruga požarevačke bolnice, predavali Dušanu S. koji ih je prodao preduzeću za otkup sekundarnih sirovina.

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu i protiv Dušana S. (56) iz Starog Kostolca i maloletnih D. S, D. R. i B. M. (7) svi iz Požarevca, zbog osnovane sumnje da su počinili više krađa.

Oni su osumnjičeni da su krali predmete Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacije" u Požarevcu, čime su navedenom preduzeću naneli štetu od oko 160.000 dinara.

Osumnjičeni Dušan S. je tokom decembra 2011. iz kruga požarevačke bolnice, odneo pet tabli debelog lima za gazišta i pet metalnih poklopaca sa šahtova, koje je takođe prodao preduzeću za otkup sekundarnih sirovina u Požarevcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track