GLUMICA KOJU JE RANIO HIRURG U TAJNOSTI IDE NA GROB: Biće to olakšanje za mene

Ivana Panzalović želi da se oprosti od Cvetanovića

GLUMICA KOJU JE RANIO HIRURG U TAJNOSTI IDE NA GROB: Biće to olakšanje za mene

Crna Hronika -

Veruje da će to biti veliko olakšanje za nju samu, ali i da će Srđan tada moći da počiva u miru

BEOGRAD - Glumica Ivana Panzalović (30), koja je prekjuče izašla iz bolnice, nakon što ju je 7. septembra ranio verenik, plastični hirurg Srđan Cvetanović (59), koji se potom ubio, planira da u tajnosti poseti Srđanov grob, saznaje Kurir.

Prema rečima našeg izvora, glumica se poverila prijateljima da namerava da uskoro ode na Centralno groblje, gde je Cvetanović sahranjen u utorak, ali da to želi da uradi bez pompe.

foto: Zorana Jevtić

- Ivana se fizički oporavlja i njeno zdravstveno stanje u tom smislu je u redu. Međutim, ona se psihički oseća loše i trebaće joj vreme da se oporavi. Prolazi kroz težak period i svakodnevno joj se vraćaju slike nemilog događaja. Teško joj je što je Srđan sebi oduzeo život i to na takav način i pred njom. Zbog toga želi da ode na njegov grob i da mu tamo kaže da mu oprašta za sve i da joj je žao. Veruje da će to biti veliko olakšanje za nju samu, ali i da će Srđan tada moći da počiva u miru - kaže naš sagovornik.

Kako ističe, Ivana je rešila da se nakon izlaska iz bolnice osami i da nađe utehu u svojoj porodici.

foto: Privatna Arhiva

- Ona je rešila da se povuče i da se zasad ne oglašava u medijima. Iako je svesna da javnost očekuje njenu stranu priče, ona sada želi da bude u krugu najbližih - porodice i prijatelja, i da s njima prevaziđe ovaj težak period - objašnjava naš izvor.

E. K.

Mesto zločina

Neće da se vraća u stan

Prema rečima našeg sagovornika, Ivana je toliko potresena zbog cele ove tragedije da trenutno nema snage ni da ode u stan u Ulici Koste Racina na Dedinju, u kojem se desila tragedija.

- To je bio Srđanov stan u kome je ona nekoliko meseci živela s njim. Tamo su ostale njene stvari, ali ona trenutno i ne razmišlja da ode tamo da ih pokupi. Vraćanje na mesto zločina za nju bi bio preveliki stres - rekao je naš sagovornik.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(FOTO) PRVE SLIKE SA MESTA ZLOČINA: Pucnjavi prethodila žestoka svađa Ivane i Srđana, letele čaše, tanjiri, čak i ventilator

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track