GAGI OTKRIO PRAVU ISTINU O PUCNJAVI U MAŽESTIKU: Kristijan je gradske face bacio na pod, Pirke je bio s nama! ČITAJTE U KURIRU!
Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

SUPEREKSKLUZIVNO! ISPOVEST JEDNOG OD ORGANIZATORA UBISTVA ARKANA

GAGI OTKRIO PRAVU ISTINU O PUCNJAVI U MAŽESTIKU: Kristijan je gradske face bacio na pod, Pirke je bio s nama! ČITAJTE U KURIRU!

Crna Hronika -

Krajem februara 1990. u diskoteci hotela „Mažestik“ dogodila se čuvena pucnjava o kojoj se malo zna, a po kojoj se proslavio Kristijan Golubović jer je on jedini akter koji je do sada govorio za o njoj. Posle brojnih priča i nedoumica o obračunu u "Mažestiku", Gagi je konačno demistifikivao sve o najvećem upadu krimosa u jedan beogradski klub.

- Kristijan, pokojni Slaviša Pavić Pirke, još neki drugovi i ja napravili smo taj incident. Inače, pre toga smo već bili u nekim lokalima po gradu, prozivali neke Crnogorce - otkriva Gagi i dodaje - među onima na kojima sam ja istresao bes sigurno nije bilo poštenog naroda i cvećki, već čist ološ, što je pokazalo i vreme, jer od stotinak tih zvučnih kriminalnih imena i biznismena danas je svega njih nekoliko živo!

EKSKLUZIVNO U KURIRU pročitajte šta se dogodilo u Mažestiku. Dragan Nikolić Gagi, koji u zatvoru Zabela služi kaznu od 30 godina zatvora zbog ubistva Željka Ražnatovića Arkana, ispričao je šta se zaista dogodilo krajem februara 1990. godine u centru Beograda

Jelena Spasić

Dragan Nikolić Gagi POSLE 17 GODINA PROGOVORIO iz zatvora Zabela (10. deo)

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track