(FOTO) KOŠARKAŠICA DONELA RUČAK U CZ: Đilas dovezao Anu Dabović da poseti brata
Foto: Marina Lopičić

Milan Dabović služi šestogodišnju kaznu zbog šverca kokaina

(FOTO) KOŠARKAŠICA DONELA RUČAK U CZ: Đilas dovezao Anu Dabović da poseti brata

Crna Hronika -

BEOGRAD - Košarkašica Ana Dabović danas je došla u Centralni zatvor kako bi posetila brata Milana, koji se nalazi na služenju šestogodišnje kazne zbog šverca kokaina.

foto: Marina Lopičić

Anu je pred kapije CZ, nešto posle 10 časova, dovezao dugogodišnji partner, bivši gradonačelnik Dragan Đilas, a ona je iz njegovog džipa iznela kese pune hrane, dok je on odmah otišao da se parkira i ostao da je sačeka u kolima.

foto: Marina Lopičić

Na pitanje novinara kako joj je brat, košarkašica je samo kratko prokomentarisala da je dobro i produžila, očita neraspoložena za dalji razgovor. U poseti se zadržala oko sat vremena, a ni po izlasku nije bila otvorenija za odgovore na pitanja medija.

RAZREŠENA AFERA KOKAIN: Milan Dabović osuđen na 6 godina zatvora

Podsetimo, Viši sud u Beogradu izrekao je 12. jula ove godine prvostepenu presudu Milanu Daboviću optuženom za trgovinu 2.4 kilograma kokaina i osudio ga na 6 godina zatvora.

foto: Marina Lopičić

Milan Dabović, brat košarkašica Milice i Ane, uhapšen je u septembru prošle godine na Brankovom mostu. Kod njega je u automobilu "smart" švajcarskih registarskih oznaka pronađena torbica u kojoj se nalazilo 2.4 kilograma kokaina.

foto: Marina Lopičić

Dabović u početku nije želeo da iznosi odbranu. Na kraju je rekao da se nije bavio trgovinom narkoticima, a da ga je prijatelj koga nije želeo da imenuje zamolio da preveze automobil do Mileševske ulice. On je tada naveo da je torbu sa kokainom prvi put video kada je uhapšen.

(Kurir.rs/J. Ivić/Foto: Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track