HOROR U LAZAREVCU: Seksualno zlostavljao drugaricu svog sina, osuđen na 5 i po godina
Foto: Shutterstock

Presuda Lazarevčaninu

HOROR U LAZAREVCU: Seksualno zlostavljao drugaricu svog sina, osuđen na 5 i po godina

Crna Hronika -

Đorđević je iskorišćavao što je tada trinaestogodišnja devojčica bila ćerka njegovih prijatelja, kao i to što je bila zaljubljena u njegovog sina

BEOGRAD - Miodrag Đorđević (48) iz Lazarevca osuđen je juče u Višem sudu u Beogradu na pet i po godina zatvora zbog toga što je obljubio maloletnu L. M., inače drugaricu svog sina.

Kako je sud utvrdio, Đorđević je iskorišćavao što je tada trinaestogodišnja devojčica bila ćerka njegovih prijatelja, kao i to što je bila zaljubljena u njegovog sina.

- Utvrđeno je da je od septembra do 27. decembra 2015. više puta u kolima, kao i u svom stanu dodirivao L. M. po grudima i genitalijama. Jednom prilikom ju je odveo u svoj stan, skinuo svoj donji veš, počeo da je ljubi, a zatim legao preko nje. Ubeđivao je da mora da se opusti i da neće mnogo da je boli, ali je devojčica vrisnula i do odnosa nije došlo. Inače, trinaestogodišnju devojčicu je ubeđivao da, ukoliko želi da bude s njegovim sinom, prethodno mora da bude i s njim - utvrđeno je tokom sudskog postupka.

Kao olakšavajuću okolnost, sud je Đorđeviću uzeo to što je porodični čovek i što je priznao delo i pokajao se, dok je otežavajuća okolnost što je ranije osuđivan.

J. S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Jelena ubijena u kući? Ovo su dokazi koji bacaju sumnju na porodicu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja