HOROR! JOŠ JEDNA ŠOKANTNA SMRT U BORČI: Devojka (30) se spalila blizu kuće Marjanovića
Foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

Zbog ljubavi

HOROR! JOŠ JEDNA ŠOKANTNA SMRT U BORČI: Devojka (30) se spalila blizu kuće Marjanovića

Crna Hronika -

Andrijana Petrović polila se benzinom i zapalila u Borči posle svađe s prijateljicom, njeno telo nađeno u komšiluku ubijene pevačice Jelene Marjanović

BEOGRAD - Andrijana Petrović (30) iz Beograda, čiji je nestanak prijavljen u nedelju, pronađena je mrtva juče oko 10 sati u njivi pored Zrenjaninskog puta. Kako saznajemo, Andrijana se polila benzinom i zapalila posle svađe sa prijateljicom koja živi u Borči i koja je i prijavila njen nestanak.

Jeziv prizor nedaleko od kuće porodice Marjanović, koja je u žiži javnosti zbog ubistva njihove snaje, pevačice Jelene Marjanović, otkrio je meštanin Borče, koji je o tragediji obavestio policiju.

- Na mestu incidenta pronađeno je spaljeno telo ženske osobe. Pretpostavlja se da je reč o devojci čiji je nestanak prijavljen. Po onome što je zatečeno na mestu zločina veruje se da je devojka izvršila samoubistvo - rekao je Kurirov izvor.

On dodaje da je dosadašnja istraga pokazala da je Petrovićeva i ranije bila sklona suicidu.

- Prema onome što smo dosad saznali, nesrećna devojka je bila u ljubavnoj vezi sa prijateljicom, s kojom se često svađala, a onda pravila scene i pretila samoubistvom. Nažalost, ovog puta je obistinila svoje pretnje. Pretpostavlja se da se polila benzinom i zapalila - rekao je naš sagovornik.

foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

Podsetimo, nestanak Andrijane Petrović prvo je prijavila njena prijateljica Tihana Š. na Fejsbuku. Ona je u svom postu napisala da je Petrovićeva nestala u nedelju.

- Nestala 17. 9. ujutru oko osam časova u Borči - napisala je Tihana Š. i objavila fotografiju svoje prijateljice.

Nakon toga, molila je sve prijatelje da se uključe u potragu navodeći da je o nestanku obaveštena i policija.

- Neka te dragi bog čuva.. Volimo te, tražimo i ne odustajemo - napisala je prijateljica nesrećne devojke.

Prema nezvaničnim informacijama Andrijana Petrović prijavljena je na adresi u Kaluđerici, ali je više vremena provodila u Borči kod svoje prijateljice.

Ukleta Borča

JELENINOG KOMŠIJU PREGAZIO KAMION

Dragiša Jepuranović (43), konobar iz Borče, poginuo je u aprilu prošle godine na putu Beograd-Čenta, kada je na njega naleteo kamion s prikolicom kojim je upravljao N. B. Tragedija se dogodila oko ponoći, na neosvetljenom putu, nedaleko od petlje Kovilovo. Nesrećni Jepuranović, inače otac četvoro dece, živeo je nedaleko od kuće porodice Marjanović, čija je snaja Jelena ubijena.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Ekskluzivno! Jelena je ubijena dan ranije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track