HAPŠENJE U STAROJ PAZOVI: Jedan uhapšen zbog iznude nepostojećeg duga, drugi zbog nanošenja teških telesnih povreda
Foto: Profimedia

nasilje

HAPŠENJE U STAROJ PAZOVI: Jedan uhapšen zbog iznude nepostojećeg duga, drugi zbog nanošenja teških telesnih povreda

Crna Hronika -

STARA PAZOVA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su S.R. (28), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iznuda.

S.R. je uhapšen u trenutku kada je od oštećenog sugrađanina uzimao deo novca od ukupno 2500 evra, koliko je osumnjičeni, uz pretnje, tražio na ime nepostojećeg duga, navodi RTV Stara Pazova.

Nakon zadržavanja do 48 časova i saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi, rešenjem sudije za prethodni postupak, osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana.

foto: Profimedia

Uhapšen zbog nanošenja teških telesnih povreda

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su M.S. (22), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda. Sumnja se da je u jednom kafeu, posle kraće rasprave, 35-godišnjem muškarcu naneo teške telesne povrede glave. Povređeni je hospitalizovan u Urgentnom centru u Beogradu.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi.

(Kurir.rs/rtvstarapazova.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Svekrva ubijene pevačice zapretila ukućanima: Ako progovorim gotovi ste!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track