Najnovije vesti

ŠOK SNIMAK! OTKRIVENA ZORANOVA NAJMRAČNIJA TAJNA: Na dan Jelenine sahrane išao da se vidi s ljubavnicom! ZOKO, DOLAZIM, LJUBIM TE!
Foto: Damir Dervišagić

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO SRBIJU: UBISTVO PEVAČICE JELENE MARJANOVIĆ

ŠOK SNIMAK! OTKRIVENA ZORANOVA NAJMRAČNIJA TAJNA: Na dan Jelenine sahrane išao da se vidi s ljubavnicom! ZOKO, DOLAZIM, LJUBIM TE!

Crna Hronika

Zoran Marjanović bio je u vezi sa Zoricom Mitrović, i to dok mu je supruga Jelena bila živa. Pred novinarkom Kurira razgovarao je sa Zoricom i ugovorio sastanak iako mu je žena sahranjena nekoliko sati ranije

BEOGRAD - Zoran Marjanović imao je ljubavnicu, i to dok je njegova supruga Jelena Marjanović Krsmanović (33) bila živa, ekskluzivno otkriva Kurir.

U pitanju je Zorica Zoka Mitrović, koja je nedavno za naš list potvrdila da su njih dvoje u vezi, ali da su se upoznali i počeli da se zabavljaju tek nakon Jeleninog ubistva.

Međutim, Kurir je došao do dokaza da su se Zoran i Zorica poznavali i pre zločina. Ovo otkriće donosi novi pravac u istragu ubistva pevačice iz Borče. Činjenica da je Zoran uveliko bio s drugom ženom može da ukaže i na motiv brutalne likvidacije. Zoran, koji je uhapšen 15. septembra zbog ubistva supruge, sve vreme je tvrdio da mu je Jelena bila jedina i da su imali srećan brak.

Zokin poziv

Novinarka Kurira je nakon Jelenine sahrane, 7. aprila 2016. u večernjim satima, radila intervju sa Zoranom Marjanovićem u njegovom studiju u kući u Borči. Sve vreme je taj razgovor sniman. U jednom trenutku Marjanoviću je zazvonio telefon, a na liniji je, kako se kasnije ispostavilo, bila Zorica Mitrović.

foto: Printskrin Youtube

- E, Zoko - rekao je Zoran kad se javio na telefon.

- Šta radiš? - upitala je Zorica.

- Evo ovde u studiju s novinarkom Kurira, koja je s nama bila od početka, zato i hoću sve ekskluzivno da joj ispričam. Šta ti radiš? Jesi mi dobro? - upitao je on zabrinuto.

- Super! Kad dolaziš? - interesovala se Zorica.

- Evo sad ću, čim ovo završim, dolazim kod vas, ajde, ajde, ljubim te, ajde - rekao je tada Marjanović i prekinuo vezu.

U tom trenutku ovaj razgovor nije delovao sumnjivo, jer je Zoran tokom dana primao mnogo poziva. Međutim, posle hapšenja Marjanovića i otkrića da je Zorica Mitrović njegova nova devojka, novinarka Kurira je preslušavanjem snimka intervjua došla do šokantnog otkrića.

Vladimir nasmejan posle posete sinu, foto: Dragana Udovičić

Interesantno je da se Zoran uznemirio kad mu je naša novinarka postavila pitanje da li može da bude s drugom ženom.

Jeca i ja kao blizanci

- Ne nikako. Nema šanse, ja s ovom slikom spavam, ja nju ovde volim i osećam, dva dana je ona ovde sa mnom. Ne, ne, to je nezamislivo. Ja mogu da se posvetim deci, ćerki i to je to. Ne, ne Jelena je bila jedina. Ni sa jednom nikad neću biti, ne zanima me - pravdao se Zoran.

Potom je detaljno objasnio kakva je bila njihova ljubav.

- Mi smo bili toliko vezani da vi to ne možete da verujete. Evo, pa reći ću vam. I kad smo spavali, bočno ovako, ja nju zagrlim i kad se okrenem na drugu stranu, ona oseti da sam se okrenuo i odmah se u snu okreće za mnom. Bili smo kao sijamski blizanci - govorio je tada Zoran.

foto: Privatna Arhiva

Bez odgovora

ZORICA NIJE NEGIRALA

Pozvali smo i Zoricu Mitrović, koja nije odgovarala na naše pozive. Potom smo joj poslali poruku s konkretnim pitanjem zašto nas je slagala da je Zorana upoznala tek nakon Jeleninog ubistva. Ona nije želela da detaljiše, nego je kratko poručila.

- Nemam komentar - bilo je sve što je Mitrovićeva napisala u poruci.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Aleksandar Jovanović, Damir Dervišagić, Privatna arhiva

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...