UPAO U NOĆNI KLUB I POČEO DA PUCA: Ubijen mladić (29) u Novom Sadu, metak pogodio i gosta! POLICIJA TRAGA ZA UBICOM
Ubijen Milan Pribaković, Foto: Printscreen Facebook

UPAO U NOĆNI KLUB I POČEO DA PUCA: Ubijen mladić (29) u Novom Sadu, metak pogodio i gosta! POLICIJA TRAGA ZA UBICOM

Crna Hronika -

Bio sam s devojkom u klubu. Već je polako počinjao fajront kad se odjednom začula pucnjava. Zgrabio sam devojku da nju sačuvam i legli smo na pod!, priseća se jedan od očevidaca.

NOVI SAD - Milan Pribaković (29), zvani Piki, iz Novog Sada ubijen je juče oko šest časova ujutru u diskoteci „The End“ u centru grada.

Ubica je u Pribakovića ispalio nekoliko hitaca iz pištolja i pobegao i za njim se i dalje traga.

U pucnjavi je slučajno ranjen i gost diskoteke R. S. (31) iz Novog Sada, ali je njegova povreda lakša i nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru pušten je na kućno lečenje.

Prema nezvaničnim saznanjima, ubijeni Pribaković odranije je poznat policiji, a bio je navijač FK Vojvodina.

foto: S.S.

Pretpostavlja se da je motiv ubistva upravo sukob dve navijačke grupe u diskoteci, nakon čega se dogodilo zločin.

- U toku noći došlo je do čarki između dve grupe mladića. U pitanju su dve suprotstavljene navijačke grupe. Međutim, reagovalo je obezbeđenje kluba i smirilo situaciju. Svi su mislili da se na tome završilo - navodi izvor Kurira iz istrage i nastavlja:

- Međutim, oko šest sati, dok je Pribaković još bio sa svojim društvom u diskoteci, muškarac iz te druge grupe je ušao u klub i ispalio više hitaca direktno u njega. Jedan od metaka pogodio je slučajno jednog gosta, ali, srećom, samo lakše.

Jedan od očevidaca ispričao je za Kurir kako je sve to izgledalo na licu mesta.

- Bio sam s devojkom u klubu. Već je polako počinjao fajront kad se odjednom začula pucnjava. Zgrabio sam devojku da nju sačuvam i legli smo na pod! Ona se tresla i vrištala, a i ja sam se, iskreno, uplašio. To je trajalo nekoliko sekundi. Kad sam podigao glavu, video sam da jedan mladić leži na podu u lokvi krvi. Devojke su vrištale. Bilo je stvarno strašno - kaže za Kurir mladić koji je bio u klubu.

Novosadska policija pokrenula je veliku potragu za ubicom. Uviđaj je trajao nekoliko sati, uzeti su snimci sa svih kamera iz okoline, a saslušan je i veliki broj očevidaca.

(Kurir.rs/S. Stojanović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Zločinac na slobodi! Sud u BiH oslobodio Nasera Orića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track