NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U SELU KOD NIŠA: Dečak (3) se udavio u buretu za turšiju!
Foto: Shutterstock

UŽAS

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U SELU KOD NIŠA: Dečak (3) se udavio u buretu za turšiju!

Crna Hronika -

Trogodišnji B. S. igrao se sa sestrama u dvorištu kad je pod nerazjašnjenim okolnostima upao u bure u kojem je bilo vode

KNIĆ - Trogodišnji B. S. utopio se preksinoć oko 19 časova u buretu za turšiju u dvorištu porodične kuće. Nezapamćena tragedija dogodila se u selu Pretoke kod Knića.

Kako saznajemo, dečačić se sa sestrama igrao u dvorištu kad je pod nerazjašnjenim okolnostima upao u bure u kojem je bilo vode.

- Majka dečaka, koja je u drugom stanju, istrčala je i izvukla dete iz bureta, ali kasno. Odmah je pozvala Hitnu pomoć, a dozivala je i komšije, koje su se okupile u dvorištu nesrećne porodice. Žena je prijavila da je iz bureta u dvorištu izvadila telo deteta. Nažalost, lekari, koji su veoma brzo stigli, mogli su samo da konstatuju smrt deteta - priča naš dobro obavešteni izvor.

O nesrećnom slučaju obaveštena je i policija, koja je izašla na mesto nesreće.

- Telo dečaka je poslato na obdukciju, nakon koje će se znati više detalja o smrti - dodao je sagovornik Kurira.

Meštani naselja Pretoke juče su bili šokirani zbog tragedije kakva se u njihovom kraju ne pamti.

- Dečakova majka se pre godinu dana udala za S. N. iz našeg sela i dovela sa sobom četvoro dece. I on ima decu iz prvog braka. Koliko znamo, ona je poreklom iz Vojvodine, a u Pretoke su se doselili iz Kule. Nastradali dečak je bio najmlađe dete u kući. Dečica su dobra i slatka, a uskoro bi trebalo da dobiju još jednog brata ili sestru. Nismo se družili s roditeljima, ali mogu samo da zamislim kako im je sada. Strašna nesreća... - pričaju meštani sela Pretoke.

J. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track