ŠOKANTNO! Vesna Vukelić Vendi optužuje: Zoranova ljubavnica je uzrok ubistva!
Foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

Pevačica tvrdi

ŠOKANTNO! Vesna Vukelić Vendi optužuje: Zoranova ljubavnica je uzrok ubistva!

Crna Hronika -

Zorica Zoka Mitrović je osoba koja je htela da zauzme mesto Jelene Marjanović, a njen ljubavnik Zoran je samo sprovodio nečije naređenje, kaže pevačica

BEOGRAD - Pevačica Vesna Vukelić Vendi tvrdi da je inspirator ubistva njene koleginice Jelene Marjanović iz Borče osoba koja je želela da zauzme njeno mesto u Zoranovom životu, a to je Zorica Zoka Mitrović.

Vendi, koja je tokom godinu i po dana, koliko je prošlo od zločina, pomno pratila ovaj slučaj, veruje da je pevačica bila na meti ljubomorne žene koja je podstakla ubicu da izvrši zločin.

- Verujem policiji da je s razlogom uhapsila Zorana i da ima dokaze za to. Pitanje je šta je ubicu navelo da počini zločin. Sigurno je inspirator ubistva osoba koja je gledala Jelenu i zavidela joj, neka osoba koja je htela da zauzme njeno mesto. Ako je Zoran ubica, on nije inicijator, već je samo sprovodio nečije naređenje, kao što je navikao da radi celog života - priča pevačica.

U vezi sa tim, Vesna smatra da policija treba da proveri gde se u trenutku ubistva nalazila i Zorica.

- Bez sumnje, oni su dugo u vezi, kako je ona i sama rekla. Mislim da sada pokušava da plasira u javnost priču da su zajedno tek od Jelenine smrti, ali da to zapravo mnogo duže traje - dodala je Vukelićeva.

Priča o Pepeljugi

Pevačica upozorava da je mala Jana u životnoj opasnosti.

- Ne verujem da Marjanovići žele da naškode maloj Jani, ipak je ona njihova krv. Plašim se zle maćehe. Sve me ovo podseća na priču o Pepeljugi. Mislim da Zorica nema dobre namere prema devojčici - kaže Vendi.

Naša sagovornica smatra da je Zorica Mitrović smrtno zaljubljena u Zorana, što je dokazala kada je napala policajce prilikom njegovog hapšenja.

- Mislim da je najbolje da kada Centar za socijalni rad bude odlučivao o starateljstvu nad Janom, ono pripadne Krsmanovićima. Ostaviti je u kući sa tom Zoricom je kao dati jagnjetu da prespava pored gladnog vuka - objašnjava Vukelićeva.

Zoran voli pare

Ona se osvrnula na tvrdnje da je Zoran željan slave.

- On je napravio toliko hitova da je mogao da bude najpoznatiji kompozitor u Srbiji da je hteo. Moj prijatelj je radio sa njima i uvek je imao reči hvale. Mislim da je Zoran čovek iz senke, koji je samo srebroljubac - voli pare i želi da ima tu vrstu sigurnosti, a slava ga ne zanima - objašnjava Vendi.

foto: Damir Dervišagić

Lepa Lukić o Marjanoviću

AKO JE ZORAN UBICA, NEKA SE UBIJE

Pevačica Lepa Lukić pričala je u rijalitiju „Parovi“ o suprugu ubijene Jelene Marjanović.

- Ne mogu da osuđujem njega, pogotovo jer je kompozitor. Neću da kažem da je on to uradio dok se zvanično ne sazna ko je ubica, ali ukoliko se ispostavi da je on, onda bi stvarno trebalo da digne ruku na sebe - rekla je Lepa.

Vendi prorok

JELENA UBIJENA DAN RANIJE?

Samo dvanaest dana nakon ubistva Jelene Marjanović, Vesna Vukelić iznela je svoje tvrdnje koje su se ispostavile kao tačne.

- Postoje indicije da Jelena nije ubijena u subotu već dan ranije i to treba proveriti - izjavila je svojevremeno Vendi za Kurir.

Kurir / I. Ercegovčević - J. Ivić

Foto: Privatna arhiva, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OTKRIVENA ZORANOVA NAJMRAČNIJA TAJNA: Na dan Jelenine sahrane išao da se vidi s ljubavnicom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja