Profesorka: Udario me s leđa

Učenik profesorki slomio kuk

Profesorka: Udario me s leđa

Crna Hronika -
Odjednom, bez ikakvog šuma, osetila sam jak udarac u leđa. Pala sam povredila lakat i slomila kuk. Nisam videla, ali sam čula trčeći korak prema obližnjoj zgradi. Deca koja su se tu zatekla rekla su mi da se radi o jednom učeniku gimanzije, priča profesorka

VLADIČIN HAN - Učenik prve godine gimnazije "Jovan Skerlić" u Vladičinom Hanu, osumnjičen je da je profesorki matematike slomio kuk, jer mu je zaključila negativnu ocenu.

Dikica Ilić, profesorka Gimnazije "Jovan Skerlić", kaže da za 33 godine, koliko predaje matematiku nije imala konflikte sa đacima, sve dok je 22. juna, posle nastave, na stotinak metara od škole nije napao jedan od njenih učenika:

“Odjednom, bez ikakvog šuma, osetila sam jak udarac u leđa. Pala sam povredila lakat i slomila kuk. Nisam videla, ali sam čula trčeći korak prema obližnjoj zgradi. Deca koja su se tu zatekla rekla su mi da se radi o jednom učeniku gimanzije. Mislim da je motiv bio zaključena jedinica iz matematike”, priča profesorka RTV5.

Ilić je, iz Doma zdravlja u Vladičinom Hanu prebačena u vranjsku bolnicu, a zatim na Kliniku za ortopediju, niškog kliničkog centra, gde je operisana.

“Pacijentkinja je primljena sa prelomom vrata butne kosti. Takva povreda najčešće nastaje pri padu i zahteva hiruršku intervenciju. To je urađeno i operacija je uspela”, navodi prof. dr Milorad Mitković, direktor Klinike za ortopediju, KC Niš.

Policiji je slučaj prijavio direktor gimnazije, a u Policijskoj upravi Vranje RTV5 je rečeno da će krivična prijava zbog nanošenja teških telesnih povreda biti podneta protiv 15-ogodišnjeg učenika Gimnazije "Jovan Skerlić".

http://www.youtube.com/watch?v=-jSL4vzqDrc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track