PRONAĐEN MUŠKI DNK NA JELENINOM TELU KOJI NE PRIPADA MARJANOVIĆIMA: Otkriveno šta piše u izveštaju policije o ubistvu pevačice!
Foto: Dragana Udovičić, Privatna Arhiva

PRONAĐEN MUŠKI DNK NA JELENINOM TELU KOJI NE PRIPADA MARJANOVIĆIMA: Otkriveno šta piše u izveštaju policije o ubistvu pevačice!

Crna Hronika -

Osoba koja je ubila Jelenu Marjanović (33) ostavila je u blizini kanala, gde ju je usmrtila, otisak patike ili cipele. Ovaj podatak je naznačen i u spisima koje je policija dostavila Tužilaštvu.

Specifičan trag na obući, međutim, do danas nije doveo do pronalaženja vlasnika. Istražitelji sumnjaju da je zločinac možda uništio obuću koja je bila krvava i blatnjava.

Pored toga, kako saznajemo, sa obe strane kanala, u kome je pronađeno telo mlade žene, na lišću i travi bilo je tragova prskanja krvi, što je veštake i forenzičare navelo na zaključak da je to mesto zločina.

- Jelenina majica u kojoj je trčala bila je natopljena krvlju - navodi izvor "Novosti".

- Ali u vodi je provela najmanje 10 sati. Njena čarapa je bila blatnjava, a tragovi blata bili su i na glavi. Veštačenjem je utvrđeno da blata ima i na pantalonama njenog supruga Zorana Marjanovića, koji je sada osumnjičen za ubistvo supruge. U analizi koju je uradio policijski veštak navodi se da je zemlja "sličnog sastava".

foto: Dragan Kadić

Analizu blata nadležno tužilaštvo je zatražilo jula prošle godine. Interesantno je da je na Marjanovićevim pantalonama pronađeno blato, ali ne i krv. Posebna enigma koju treba da odgonetne tužilaštvo jeste činjenica da je na telu ubijene pevačice pronađen nepoznati DNK.

Utvrđeno je da je muški, ali i da ne pripada nijednom članu porodice Marjanović. Vlasnik ovog biološkog traga, izolovanog na donjoj trenerci pevačice i na njenoj ruci, nije identifikovan do danas.

- Prema do sada rekonstruisanim događajima od tog dana, Jelena Marjanović se žestoko borila za život - navodi naš sagovornik.

foto: Dragana Udovičić

- Ona je vučena tridesetak metara. Sumnja se da ju je zločinac prvo udario u nogu i da je potom pala. Onda je vukao za kosu, i tada joj je spala gumica kojom ju je vezala. Posle nekoliko metara ispao joj je telefon iz džepa.

Interesantno je da su određeni biološki tragovi pronađeni i na samoj gumici za kosu. Analiza je pokazala da pripadaju Zoranu Marjanoviću, ali i njegovom ocu Vladimiru. To je, međutim, kako saznajemo u istrazi, nedovoljan dokaz za bilo kakvu sumnju, jer su obojica imala u to vreme dugu kosu i vezivali je, pa je moguće da su čak koristili i istu gumicu.

foto: Privatna Arhiva

Kako je utvrđeno, pevačica je vučena do kanala, ali je onda uspela da se otrgne i pobegne na drugu stranu - navodi naš sagovornik. - Tu joj je spala patika.

Zločinac je, međutim, tada uspeo da je uhvati jednom rukom za donji deo trenerke, a drugom je prvi put udario tupim predmetom u glavu i povukao nazad u vodu. Tu joj je zadao još sedam-osam udaraca. Lobanja joj je pukla na nekoliko mesta, a udarena je ukupno devet puta.

(Kurir.rs/Večernje novosti)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) RASVETLJAVA SE UBISTVO PEVAČICE: Na saslušanje stigli Vladimir i Miloš Marjanović!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track