Najnovije vesti

KONAČNO STIGAO NALAZ VEŠTAČENJA SMRTI DETETA: Tužilaštvo odlučuje o slučaju malog Radenka
Foto: Privatna Arhiva

PROCES

KONAČNO STIGAO NALAZ VEŠTAČENJA SMRTI DETETA: Tužilaštvo odlučuje o slučaju malog Radenka

Crna Hronika

Na nalaz dopunskog sudsko-medicinskog veštačenja u slučaju smrti Radenka Nikodinovića (8) iz Kozjaka kod Loznice nije bilo nikakvih primedbi u predviđenom roku, tako da će Osnovno javno tužilaštvo u Loznici u toku sledeće sedmice svakako doneti neku odluku u ovom slučaju, potvrdio je za Kurir v. d. javnog tužioca Zoran Nestorović.

- Tužilaštvo će odlučiti o daljem postupanja u ovom predmetu. U toku sledeće sedmice ćemo odlučiti da li će to biti neko proširenje ili eventualno podnošenje optužnog akta, a videćemo da li je činjenično stanje dovoljno rasvetljeno. Svakako će u toku sledeće sedmice biti izvesno kako će tužilaštvo nastaviti rad u ovom predmetu - rekao je on.

Nestorović ipak napominje da je rok za primedbe istekao juče, 21. oktobra, pa pošto je vikend, onda se poslednji dan roka za eventualne primedbe prebacuje na prvi radni dan, tako da još postoji mogućnost za primedbe koje mogu biti poslate i poštom.

Podsetimo, mali Radenko preminuo je od sepse 8. oktobra 2016, nakon preloma ruke, a osumnjičeni za nesavesno lečenje je ortoped dr Dobrivoje Bojanić iz Loznice.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...