(KURIR TV) NASTAVLJENA ISTRAGA O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Svekrva Zorica zanemela, svedočila kuma Vera
Foto: Vladimir Šporčić

Saslušanje svedoka

(KURIR TV) NASTAVLJENA ISTRAGA O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Svekrva Zorica zanemela, svedočila kuma Vera

Crna Hronika -

BEOGRAD - Više tužilaštvo u Beogradu nastavilo je danas saslušanje prvih svedoka u istrazi protiv Zorana Marjanovića, a u sud je prva stigla svekrva ubijene pevačice Jelene, Zorica Marjanović, u pratnji unuka Uroša i advokata.

foto: Vladimir Šporčić

Danas u podne je saslušana Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović, a očekuje se da svedoči i policajac Boris Pucić.

Oko 11.30 časova u sud je stigla Vukomanovićeva, a unutra se zadržala skoro sat vremena.

foto: Vladimir Šporčić

Zoricu Marjanović je jutros do tužilaštva dovezao suprug Vladimir.

I ona je, kao član porodice, zadržala pravo da ne svedoči, poput supruga Vladimira i sina Miloša, koji su se prošlog ponedeljka odazvali pozivu suda.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Podsetimo, na svedočenje su pre nedelju dana upućeni Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene Jelene, otac i brat Zorana Marjanovića, Vladimir i Miloš.

Svekrva pevačice Jelene Krsmanović, ubijene 2. aprila 2016. u Borči, nikada do sad nije želela da priča o svojoj ubijenoj snaji. Ona je dva puta odbila da se podvrgne poligrafskom ispitivanju u policiji. Pravdala se da će, ako ode na poligraf, izgubiti svoje magijske isceliteljske moći.

foto: Vladimir Šporčić

Iz istog razloga, svekrva se nikada nije pojavljivala na grobu ubijene snaje jer to navodno utiče na njenu auru, a da joj to ne bi uticalo na energiju, nije išla ni na Jeleninu sahranu.

Kako je tada rekao njen suprug Vladimir Marjanović, ona tamo nije smela da ode zbog posla kojim se bavi jer je na groblju veoma loša energija i ako bi se tamo pojavila, ugrozila bi svoju energiju. Ipak, mnogi su ovaj postupak protumačili time da se ne pojavljuje ni na groblju ni u medijima zbog straha da svojim postupkom ne ukaže na nešto više o ubistvu svoje snaje.

(Kurir.rs/Foto: Vlada Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track