(KURIR TV) ZORICA MARJANOVIĆ ODBILA DA SVEDOČI: Novinari su je pitali da li je ubila snaju Jelenu, a evo kako je ona odreagovala!
Foto: Vladimir Šporčić

Svekrva ubijene pevačice se odazvala pozivu pravosudnih organa

(KURIR TV) ZORICA MARJANOVIĆ ODBILA DA SVEDOČI: Novinari su je pitali da li je ubila snaju Jelenu, a evo kako je ona odreagovala!

Crna Hronika -

Svekrva ubijene pevačice Jelene Marjanović napustila je zgradu Višeg tužilaštva u Beogradu nakon što se prvi put odazvala pozivu pravosudnih organa

Uz nju su bili advokati odbrane, a Zorica je iskoristila pravo da, kao član porodice Zorana Marjanovića, odbije da svedoči.

Okupljene novinare je zanimalo šta se dešavalo unutra, kao i da li je ona ubila snaju.

"Ne želim to da komentarišem", uzvratila je Zorica Marjanović na pitanje novinara BN televizije i ušla u taksi.

foto: Vladimir Šporčić

Više tužilaštvo u Beogradu nastavilo je danas saslušanje prvih svedoka u istrazi protiv Zorana Marjanovića, a u sud je prva stigla svekrva ubijene pevačice Jelene, Zorica Marjanović, u pratnji unuka Uroša i advokata. Danas bi u podne trebalo da budu saslušani i Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović, i policajac Boris Pucić.

(KURIR TV) NAJMISTERIOZNIJI ČLAN MARJANOVIĆA! JELENINA SVERKVA NIJE HTELA DA SVEDOČI: Zorica je dvaput odbila poligraf, nikad nije bila na grobu!

Podsetimo, na svedočenje su pre nedelju dana upućeni Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene Jelene, otac i brat Zorana Marjanovića, Vladimir i Miloš.

foto: Vladimir Šporčić

Svekrva pevačice Jelene Krsmanović, ubijene 2. aprila 2016. u Borči, nikada do sad nije želela da priča o svojoj ubijenoj snaji. Ona je dva puta odbila da se podvrgne poligrafskom ispitivanju u policiji. Pravdala se da će, ako ode na poligraf, izgubiti svoje magijske isceliteljske moći.

Iz istog razloga, svekrva se nikada nije pojavljivala na grobu ubijene snaje jer to navodno utiče na njenu auru, a da joj to ne bi uticalo na energiju, nije išla ni na Jeleninu sahranu.

Kako je tada rekao njen suprug Vladimir Marjanović, ona tamo nije smela da ode zbog posla kojim se bavi jer je na groblju veoma loša energija i ako bi se tamo pojavila, ugrozila bi svoju energiju. Ipak, mnogi su ovaj postupak protumačili time da se ne pojavljuje ni na groblju ni u medijima zbog straha da svojim postupkom ne ukaže na nešto više o ubistvu svoje snaje.

(Kurir.rs/Foto: Vlada Šporčić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Majka Zorana Marjanovića pobegla od novinara!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track