SMRT GORANA ĐURIČKOVIĆA: Uskoro će biti poznato ko je ubio Pižonovog zeta?
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

Saslušavaju ga u Beču

SMRT GORANA ĐURIČKOVIĆA: Uskoro će biti poznato ko je ubio Pižonovog zeta?

Crna Hronika -

Ovaj državljanin Bosne i Hercegovine, za koga se sumnja da je plaćenik, trenutno je u pritvoru u Beču

Srđana Popovića (24), koji je u Gracu uhapšen zbog sumnje da je 27. oktobra 2015. u Budvi iz snajpera ubio Gorana Đuričkovića, zeta fudbalskog trenera Vladimira Petrovića Pižona, crnogorski istražitelji saslušaće u pritvoru u Austriji jer vlasti te zemlje još uvek ne žele da ga izruče.

Kako prenose crnogorski mediji, ovaj državljanin Bosne i Hercegovine, za koga se sumnja da je plaćenik, trenutno je u pritvoru u Beču.

- U tužilaštu se nadaju da bi nakon saslušanja Popovića mogli da dođu do imena nalogodavca, odnosno svih učesnika u ovom zločinu - naveli su oni.

Podsetimo, Popović je uhapšen 3. avgusta zbog trgovine drogom, ali je na osnovu njegovog DNK utvrđeno da se najverovatnije radi o čoveku koji je pre dve godine u Starom gradu u Budvi ubio Đuričkovića. Ubica je u Đuričkovića pucao u trenutku kad je on iz jednog restorana izašao na budvansko šetalište.

Kako su pisali mediji, Đuričković je ubijen u ratu dva kotorska kriminalna klana koji je izbio kada je u Valensiji nestalo 200 kilograma kokaina.

Kurir / J. S.

Foto: Privatna arhiva, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo koliko će robijati glumica koja je ubila majku i babu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track